Hvilken størrelse kommer kviste?

May 23

Hvilken størrelse kommer kviste?

Kviste, strukturelle fremspring, der er indbygget i taget af et hjem, giver ekstra plads og lys, samt bremse appel. Kviste kan være enten inkluderet i den første opførelse af et hus eller tilføjet senere under en remodel. Der er ingen standard størrelse for en dormer; i stedet, du bør tage i betragtning stilen i dit hjem og tag og andre windows proportioner for at udforme kviste, der er nyttige og behagelig for øjet.

Størrelser

Kviste er specialbyggede i næsten alle tilfælde. Når købt som et kit eller pre bygget, varierer størrelserne afhængigt af producenten. Eksperter på dette gamle hus anbefaler, at i almindelighed, når beslutning om størrelse, giver du dormer en design element, der ikke overmande dit hjem. Vinduerne skal være mindre end de andre windows allerede på dit hjem, og kviste bør ikke indtage mere end halvdelen af hele bredden eller dybden af dit tag.

Bestemmelse af placering

Du kan sikkert tilføje kviste, bestemme hvor spær i dit hjem er placeret, så bruge spær som en retningslinje for placering. Sidevæggene af hver dormer skal hvile på toppen af spærene for at opretholde strukturel integritet. Hvis dit hjem spær er bredt placeret, skal du muligvis installere yderligere spær for at bære vægten af dormer.

Konstruktion Tips

De fleste kviste er bygget af træ og kan derefter dækkes med sidespor eller tagdækning. Mursten væg udvidelser er ikke sandt kviste; i stedet, disse kaldes brystninger. Regelmæssig kviste er let at tilføje ekstra stress på spær af hjemmet. Hvis du køber kit eller pre-made kviste, kigge efter dem konstrueret med et enkelt casing board, der strækker sig mellem vindue jambs og dormer hjørner, til den mest holdbare og lyd struktur.

Stilarter

Der er en hel dormer stilarter, hvoraf mange er designet til at matche op godt med forskellige hjem typer. Gavlen kviste ser traditionelt bedst ud med kolonial, dronning Anne eller Tudor huse, mens side tagene af Valmet kviste supplere prairie eller shingled hjem. Stald kviste, med en højfrekvent og single-høvlet tag, er bedst med eclectically designet hjem eller de enkle linjer af en kunsthåndværk struktur.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com