Hvilken størrelse skal veranda understøtter?

February 19

Hvis du planlægger at sætte en veranda på dit hus, skal du lære lidt grundlæggende teknik. En dårligt støttet veranda vil synke og bryde over tid, og kan endda skjule alle på én gang. Men hvis du lærer at korrekt størrelse din veranda understøtter, kan du bygge en struktur, der vil vare i årevis.

Våbenhuset konstruktion

Der er hovedsagelig tre lag til en veranda. På bunden er indlæg. De holde op af jorden lodret. Hele vægten af våbenhuset er understøttet af stillingerne. På toppen af stillinger er bjælker. Hver bom ligger på toppen af rækken af indlæg. På toppen af bjælkerne er den pyntede. De pyntede planker køre vinkelret til bjælker. Ved fastsættelsen af størrelsen af våbenhuset understøtter, indlæg og bjælker, der er tre væsentlige tal: post højde, bogføre mellemrum og fjernlys span.

Indlæse område

Det første skridt i at designe en veranda er at beregne området belastning. Dette er den maksimale område uden støtte direkte under den. En belastning område har understøtter på kanterne. For at beregne området belastning for en veranda, formere mellemrummet mellem indlæg af beam span, der er plads mellem bjælker.

Beam størrelse

Bestemmelse af afstanden mellem indlæg og beam span er ikke en eksakt videnskab. Det afhænger dels af størrelsen af din byggematerialer. Store stillinger og tykke bjælker tillade dig at bruge færre stillinger og bredere spænd. Mindre materialer kræver mindre afstande mellem understøtter. Konsultere en stråle span/post plads tabel. Kig på de forskellige muligheder for forskellige materialer og vælge en kombination, der passer til dit budget og tid. En stråle span af 6 fod med 4 fødder mellem indlæg kræver brug af to 2 x 8 tommer bestyrelser for bjælker. En stråle span af 8 fod med 10 fod mellem indlæg kræver tre 2 x 12 tommer bestyrelser for bjælker.

Post størrelse

For at bestemme størrelsen af dine indlæg, konsultere en post højde/belastning område tabel. Bogføre højder 6 fod eller mindre med en last område på 120 m² eller mindre brug for kun 4 x 4 tommer indlæg. Større belastning områder eller højere stillinger kræver 6 x 6 tommer indlæg.

Advarsel

Hver by og stat har sit eget sæt af bygningsreglementer. Før du får alt for dybt involveret i planlægningen af din veranda, konsultere din lokale bygningsreglementer for at afgøre, om der er nogen specifikke krav.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com