Hvilken størrelse vindue Air conditionere enhed kan jeg køre på almindelig hus ledninger

February 21

Hvilken størrelse vindue Air conditionere enhed kan jeg køre på almindelig hus ledninger

Vinduet air-conditioning enheder gør det nemt at køle individuelle værelser eller områder inden for et hjem uden behov for et centralt køleanlæg. Og mens bekvem, disse enheder kan pack en stærk punch, når det kommer til elektricitet krav. For regelmæssig hjem ledninger formål, alder af et hjem kan bestemme hvilken størrelse air conditioner vil arbejde med en home's eksisterende ledninger.

Vinduesenheder AC

Vinduet klimaanlægget enheder cool indkommende luft ved hjælp af et kølemiddel materiale, der absorberer eksisterende varme og overfører det til en kondensatoren enhed. Kondensatoren enhed ekskluderer varmen til udendørs og køler kølemiddel. En Køleluftblæserens afgangstværsnit og derefter blæser luft på tværs af Kølefladen at producere kølig luft. Klimaanlægget størrelser er forskellige med hensyn til deres afkøling kapacitet, så en enhed med en 5.000 BTU (eller British Thermal Unit) kapacitet har mindre afkøling strøm end et med en 15.000 BTU kapacitet. BTU kapacitet har at gøre med hvor meget varme en enhed kan fjerne fra luften i timen i en bestemt mængde plads.

Regelmæssig huset ledninger

Et hjem elektriske ledninger fungerer ud af vekselstrøm, hvilket betyder, at elektriske strømme alternere mellem visse områder eller spændinger. Regelmæssig huset ledninger opererer på en 220 volts kredsløb består af to separate 110-volt kredsløb. De fleste elektriske enheder i et hjem kun kræve en 110-volt breaker. Dette betyder elektriske strømme alternere mellem 0 og 110, selvom de fleste kredsløb giver mulighed for intervaller op til 125 volt. Som printplader omfatter normalt to 110-volt kredsløb, kan de fleste boliger rumme enhver størrelse vindue aircondition-enhed.

110-volt kredsløb

Klimaanlæg også bære forskellige spænding krav ud over BTU kapacitet. En klimaanlægget spænding krav kræver som regel enten en 115-, 125- eller 220 volt kredsløb. Luftkonditioneringsenheder med mindre end 9000 BTU kapacitet kan også opererer ud af en 110-volt kredsløb, hvilket betyder, at klimaanlægget vil bruge en standard trestrengede outlet.

220-volt kredsløb

Klimaanlægget enheder med en BTU kapacitet på 15.000 eller mere har en 220 volts krav. For ældre model hjem giver de fleste stikkontakter kun 110-volt, så en stikkontakt kan kræve rewiring før du tilslutter en af disse store enheder. I realiteten indebærer rewiring tegning elektrisk strøm fra begge sider af kredsløb, da hver side huse 110-volt kredsløb. En 220 volts stik outlet kan også have forskellige hul konfigurationer i forhold til den standard trestrengede outlet. En stikkontakt til en 220 volts klimaanlægget vises normalt som tre rektangulære huller, der danner en trekant, selvom nogle klimaanlæg kan kræve en firestrenget outlet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com