Hvilken Type af agurker skal være Trellised?

October 16

Hvilken Type af agurker skal være Trellised?

Planter af agurk (Cucumis sativus) er mørt etårige planter, der vokser godt som en sommer grøntsag afgrøde i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 11. Planterne er enkel at vokse i højbede, containere og i jorden, og de er relativt lav vedligeholdelse. At vælge den rigtige sort til din ledig plads og giver tilstrækkelig trellising sikre sunde planter, som er godt understøttet i hele vækstsæsonen.

Busk sorter

Bush agurk sorter såsom "Spacemaster 80," "Bush Lage" og "Salat Bush" er kompakte planter hensigtsmæssigt for små rum, containere og områder hvor espalier er ikke en mulighed. Disse busk sorter producere en masse mad i betragtning af mængden plads, de har brug for. En anden fordel ved bush agurk sorter er, at de har tendens til at tage mindre tid til at modnes. Nogle busk sorter tage så lidt som 48 dage at nå modenhed i forhold til omkring 60 dage for pole sorter.

Druesorter

Agurk druesorter kan dyrkes uden et espalier. Tillad vinstokke vokser langs jorden i en mulched området hvor alle ukrudt er blevet fjernet. Vining agurker også kan dyrkes i containere og tilladt at vin på jorden, men de kan tage op betydelig plads.

Espalier vining agurker, men for at give det sundeste voksende miljø for planterne. Lodret voksende giver mulighed for bedre luftstrøm og sollys til denne afgrøde, og få planter frugter fra jorden sikrer, at de ikke rådner på grund af kontakt med fugtig jord.

Gitter indstillinger

Har et espalier på plads, før agurk frøplanter dukke op fra jorden. Tilføje et espalier, når planterne er for stor forårsager betydelig skade på planterne. Hver agurk plante skal uddannes til at klatre af forsigtigt binde dens vigtigste stilk til strukturen, espalier, når de vigtigste stilk er omkring 8 inches høj. Et espalier kan være lavet af træ eller wire, bør omkring 6 fod høj og skal have noget for agurk vin slyngtråde at klamre sig til, som planterne vokser; fiskeri linje, kan jute streng eller hegn bruges. Tilføje en inverteret tomat bur til en objektbeholder til espalier vining agurker og oprette en agurk topiary.

Vedligeholdelse

Før plantning forbereder blande ca 2-tommer lag af kompost med havejord at dybde på omkring 6 inches jorden. Top-dress med kompost én eller to gange i hele vækstsæsonen at bygge sund jord og for at sikre, masser af næringsstoffer er til rådighed til hver plante. Start 1 tommer fra hver agurk plantens stængel, spredes kompost 2 inches dyb og 12 inches i diameter omkring plantens base. Virker ikke kompost i jorden, fordi derved kan beskadiges agurker lavvandede rødder. Agurk planter har brug for konsekvent fugt eller deres frugter kan blive vansiret. Vand deres jord dybt, når jorden er tør 1 tomme under overfladen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com