Hvilken type af beton eller mørtel til niveau et gulv med fliser

December 30

Hvilken type af beton eller mørtel til niveau et gulv med fliser

En af de vigtigste aspekter af forberede en flise installation et gulv er at sikre, at det er fladt. Ikke alle gulve skal være niveau, men de skal altid være flad. Led i forberedelsen af overfladen ved hjælp af nogle type af beton eller mørtel at hjælpe niveau eller flade området installation. Din nøjagtige situation vil bestemme den nøjagtige type materiale du kan bruge til at forberede sig på gulvet.

Thinset

Hvis du har at gøre med en installation område, der ikke nødvendigvis behøver at være niveau, men behøver at være flad at forberede keramiske fliser, kan du bruge thinset mørtel. Så længe du blander mørtel tykkere end hvad normalt er kaldet til med flise anlæg, kan du bruge det som en fyldigere mudder til opfyldning nogen lave steder i gulvet. Det skal være blandet tyk så at det ikke kører i ikke-niveau områder.

Beton

Konkrete blandinger normalt er reserveret til brusebad pander eller slab arbejde, men du kan også bruge en beton blandingen til at flade ud gulve. Beton kan bruges i plan eller ikke plan situationer, med tykkelsen af blandingen afhængig af hvilken type gulv du arbejder med. For eksempel, kan et køkkengulvet være lidt ud af niveau, mens en betonplade menes at være niveau, så ville du bruge en tykkere blandingen på køkkengulvet og en tyndere blanding på pladen.

Nivellering sammensatte

Udviklet specielt til brug med gulve, der er designet til at være niveau, er selvstændige nivellering forbindelser en flise installatørens bedste ven, når det kommer til gulvet forberedelse. Så længe perimeter bestyrelser er installeret og blandingen er tilberedt efter fabrikantens anvisninger, du bare kan hælde materialet på gulvet, skubbe den med en lige kant, og vent derefter, mens det niveauer selv via tyngdekraften og udfylder de lave steder.

Hjemmelavet blanding

Lav din egen cement blanding til nivellering foderblandinger ved at blande sammen en lille smule af cement, kalk og vand. Ellers kendt som en gylle, er det en løbende blanding, der er næsten ren cement. Mens traditionelle konkrete blandinger have sand i dem for at tilføje strukturel styrke til brug med samlinger som byggemateriale, gylle kan bruges til at fylde i lave steder i gulve og skal være løbende frem for tyk. En del kalk til én del cement er tilstrækkeligt med vand nok til at oprette en smørbar blanding, der er løbende nok til at udligne via tyngdekraften.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com