Hvilken Type af Cement er Ferrocement?

August 12

Ferrocement, en blanding af Portland cement forstærket af armeringsnet, og i nogle tilfælde, lille diameter stænger blev opfundet i midten af 1800-tallet. Sammensat er undertiden forveksles med armeret beton, en tykkere materiale, som bruger større styrke agenter. Navnet ferrocement kommer fra det latinske ord ferrum, betyder jern.

Boliger

Ferrocement har en række fordele som byggemateriale til at konstruere huse, især i udviklingslandene. Dens relativt lave omkostninger sammenlignet med andre materialer og den hastighed, hvormed arbejdstagere kan sætte op strukturer gør det en god pasform for lave indkomster regioner i verden. Bygherrer har også mulighed for at bruge ferrocement støbt på stedet eller montering præfabrikerede enheder, alt efter hvad der er mere effektive til det konkrete projekt.

Bådene

Næsten fra starten af opdagelsen af ferrocement anerkendte båd bygherrer, at dens egenskaber af lethed og styrke gjorde det en god kandidat til brug i skibets konstruktion. Joseph Lambot, en af pionererne inden for ferrocement, lavet en lille båd fra materialet i 1848. Det var ikke indtil midten af 20 århundrede, men under foranledning af italiensk ingeniør Pier Luigi Nervi at ferrocement blev et fremtrædende element i håndværk af båd bygning.

Bambus

Selv om stål fortsat er det primære forstærkning materiale til ferrocement, har en anden mulighed for nylig vundet accept. Bambus, en hård og slidstærk organisk materiale, kan erstattes af armeringsnet i nogle tilfælde. En forkastelig og billigt materiale, bambus gør en god forstærkning struktur i programmer som fortove, støttepiller og vægpaneler. Bambuss lette vægt og styrke give det mulighed for at se mere bruge i fremtiden.

Vandtanke

Mennesker i lavere indkomst områder, der har brug for billige, let bygget vand tanke gevinst visse fordele ved at gøre dem ud af ferrocement. Brug af materialer som mursten eller standard beton kan kræve mere kvalificeret arbejdskraft og flere udgifter end lokalbefolkningen besidder. Tankene kan bygges i forskellige størrelser, med de mindre virksomheder at have bærbarhed, en fordel i visse tilfælde. Byggeprocessen indebærer anvendelse af ferrocement over en ledning ramme og lade det helbrede mindst to uger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com