Hvilken Type af Cement til brug for at gøre trædesten?

February 5

Trædesten kan pynte en gangbro til din have eller nogle andre udendørs boligareal adskilt fra dit hus. De er nemme at bruge cement, hvilket gør dem et populært projekt housewarming gaver, Mother's Day eller andre lejligheder. Når du tænker på at lave din egen, overveje, hvilken type af cement til brug for at gøre trædesten.

Typer

De fleste retninger for at gøre trædesten vil fortælle dig at bruge udendørs cement til bunden af sten; men der er andre faktorer at overveje. Disse kan omfatte grundfarven af cement, de mix egenskaber og størrelsen af pakken. Nogle mennesker også overveje mærkenavn. De fleste af cement kan du købe vil være hvid eller grå. Craft cement har tendens til at have færre egenskaber i det end udendørs cement, der indeholder sand, calcium, aluminium, lime, silica og andre ingredienser. Pakken størrelse afhænger af producenten, men de fleste hjem forbedring butikker sælger en bredere vifte af størrelser end håndværk butikker.

Kan du overveje at besøge en kunstbutik for at se på cement til håndværk. Du bør kunne finde en pulver blanding til hvid cement. Ofte sælges som FlashCrete, virker produktet godt til udendørs projekter som haven trædesten. De fleste butikker sælger i kassen med 20 pounds af tørt pulver. Efter du tilføje vand til pulveret, vil det hærde inden for en time. Når du hælde cement blandingen ind i din form, kan du begynde at sætte i genstande som glas fliser eller perler.

Nogle mennesker foretrækker at spare penge ved at købe udendørs cement fra et hjem forbedring butik. De fleste eksperter anbefaler at arbejde med en færdigblandet cement pulver, som kan være en god mulighed, hvis du ikke har noget imod ved hjælp af en grå grundfarven. Du kan købe 10 - 80 pund pakker, afhængigt af det beløb, du har brug for. Hvis du ikke kan lide grå, kan du tilføje cement farvestof for at ændre det som du blande pulveret med vand. Hvis du interesserer dig mærkenavne, er QuikRete og Portland Cement industriens ledere.

Misforståelser

Nogle gør det selv-fans bruge cement og opleve problemer som misfarvning, revner eller smuldre. Mens du måske tror, mærke af cement spillede en rolle i resultatet, koges det ofte ned til at blande den forkerte del af vand. Anvisningerne på emballagen vurdere mængden vand du har brug for, men du kan ikke brug for det hele. Hvis du tilføjer det hele og ikke behøvede at, vil dine trædesten smuldre. Undlade at tilføje nok vand kan forårsage revner. Få den rigtige blanding, tilsidesætte den anbefalede mængde af vand og blandes i to tredjedele af det. Tilsættes langsomt vand efter behov for at få en milkshake-lignende konsistens med cement.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com