Hvilken Type af filteret fjerner tungmetaller fra drikkevand?

October 11

Hvilken Type af filteret fjerner tungmetaller fra drikkevand?

Vandfiltre fjerne en lang række forurenende stoffer, herunder kemikalier, mikroorganismer og tungmetaller. For kommunalt behandlet postevand er sidstnævnte ofte den største bekymring, som bly eller kviksølv partikler kan sive ind i en vandforsyning gennem forældede VVS, udgør en alvorlig sundhedsrisiko. Der er en række forskellige vandfiltre, der kan fjerne skadelige metaller hurtigt og effektivt - en løsning, der er langt mere omkostningseffektive end henvender sig til flaskevand.

Kulfiltre

Der er to primære sorter af kulfiltre. Kulfiltre blok bruge en tætpakket stykke af aktivt kul til at tiltrække tungmetaller ud af vandet. Kornet-aktiveret kulfiltre bruge sand-størrelse carbon granulat, der har mere samlet areal end en carbon blok. Kulfiltre er yderst effektive til at fjerne metaller på grund af den høje areal af trækul portioner af filteret, og CO2-molekyler, selv, som har en stor molekylære struktur, som skal indeholde frit svævende metaller.

Omvendt osmose

Omvendt osmose filtre bruger en flertrins proces for at fjerne alt fra tungmetaller til bakterier. Filteret bruger pres for at tvinge vand i en micro porous filter, eller "membran modul." Vandmolekyler er i stand til at passere gennem membranen mens metal-ioner og andre forurenende stoffer fjernes. Disse typer af filtre er ofte mere dyrere end en enkel kulfilter, men resultatet i renere vand gennem fjernelse af ikke-giftige stoffer såsom salt.

Keramiske filtre

Keramiske filtre er yderst effektiv til at fjerne alle forurenende partikler. De bruger oftest nano-sølv partikler, der udmærke sig ved at fjerne tungmetaller, mikroorganismer og andre urenheder. Disse filtre også bruge et mikro-porus filter i deres design, og kan stoppe partikler så små som 1/100.000 tomme. Ligesom omvendt osmose filtre er keramiske filtre dyrere end engangs carbon tap-baserede filtre. Distributører argumentere for de ekstra omkostninger opvejes af øgede renheden af vandet.

Destilleriet

Destilleriet er typisk høj kvalitet filtre designet til sidste årtier. Nogle er forbundet direkte til vandforsyningen, når andre betragtes counter-top. De bruger elektricitet til at bortfiltrere tungmetaller og andre uorganiske forbindelser. Men de er dyre og producere vand ganske langsomt, hvilket gør dem en upopulær valg til beboelsesformål. Destilleriet også generere en betydelig mængde af varme som et biprodukt af filtreringsprocessen, hvilket er spildt energi, som bidrager til el-udgifter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com