Hvilken Type af Focal Point har et spejl?

May 18

Hvilken Type af Focal Point har et spejl?

Hvert værelse har brug for et brændpunkt. Dette er pr. definition et objekt, som er bosat i et bestemt sted i rummet. Generelt, men ikke altid omdrejningspunktet ses straks efter at have bestået tærsklen på en døråbning. Et spejl af betydelig størrelse eller stil kunne være et brændpunkt. På grund af et spejl evne til at reflektere lys, kan det også bruges som et element, der ville forårsage omdrejningspunkt at ændre lidt i udseende hele dagen eller om natten.

Spejl som omdrejningspunkt

Enhver spejlet korrekt placeret kunne være omdrejningspunkt for et værelse. Selv et spejl kun 18 inches lang med 28 inches høj kunne være et omdrejningspunkt i et værelse. Nøglen til at huske er, at et spejl med små proportioner skal være klædt i en iøjnefaldende ramme. En sådan ramme er den forgyldte og gesso træ ramme for traditionelle og periode design ordninger. En større frameless spejl kunne nemt være omdrejningspunkt for et moderne design-ordningen.

Spejl og Sconce som viet knudepunkt

En væg spejl måle 36 af 48 inches er stor nok til at blive hængt selv uden en ramme. Afhængig af interiøret, kunne spejlet være visuelt viet til væg sconces bare et par inches væk. For en interiør med symmetri som baggrund skulle sconces være monteret til venstre og højre side af spejlet. For et interiør, der rytmisk kan bruge asymmetri, kunne sconces hænges kun til den ene side. Dette ville holde sand til spejle med og uden rammer.

Spejlet som en krone for et knudepunkt

Passage ind i et rum af periode design og seende Chesterfield sofa betrukket med skov grøn læder er et vidunderligt syn. Drama i sofaen hang som omdrejningspunkt kunne forbedres ved kåringen i sofaen med en frameless smal spejlet 3 fod over sofaen. Den samme spejl med en koordinerende skov grøn læder ramme ville også tjene som kronen af sofaen som omdrejningspunkt.

Spejlet som et anker for et knudepunkt

Der er nogle udsmykning tilbehør, som i og for sig er også diminutive skal bruges alene som et fokuspunkt. Et udvalg af tørrede blomster eller en skulptur lavet af snore af lys er to eksempler. I disse situationer, vil et forholdsmæssigt mellemstore væg spejl tjene som omdrejningspunkt visuelle anker.

Spejlet som en kontrapost for et knudepunkt

Omdrejningspunktet er beregnet til at nyde den visuelle betydning i et værelse ved at have den højest stemme. Ikke alle situationer er ideelle. For disse omdrejningspunkt løsninger, der er mindre end ideelt, serverer et stort spejl på den modsatte væg reflekterende lys ind i rummet til at forbedre stemme af focal point. I sådanne tilfælde fungerer spejlet som en kontrapost til svage omdrejningspunkt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com