Hvilken Type af Gulvbelægning kan jeg bruge på Cement i kælderen badeværelse?

November 15

Hvilken Type af Gulvbelægning kan jeg bruge på Cement i kælderen badeværelse?

Kælderen badeværelser er udsat for fugt problemer, at gøre nogle gulve typer bedre valg end andre. En cement underlag er et egnet grundlag for dagens populære gulvbelægning valg, fordi det er solidt og fladt. Vinyl og flise er godt badeværelse gulvbelægning optioner, men absorberende gulvbelægning typer såsom tæppe, laminat og træ er ikke anbefalet til badeværelser.

Vinyl

Der har været de seneste fremskridt i stil og design af vinylgulve. Vinyl er materiale valg til badeværelser, fordi det modstår fugt og lækager, og spild aftørre ren. Vinyl er nemme at passe og leveres i en række farver og designs, hvoraf nogle ligner fliser eller træ.

Keramiske fliser

Flise gulv er det mest praktiske gulvet valg for et badeværelse, placeret i en kælder. Det er smukt og holdbart, og det er et naturligt materiale. Det kan dog være glatte når de er våde, så det anbefales, at du bruger en mat til at træde ud af badet.

Tæppe, træ, kork & laminat

Tæppe, træ, kork og laminat kan installeres over cement, men bruge dem i et badeværelse er risikabelt, fordi de er absorberende og ville få vand-beskadiget nemt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com