Hvilken Type af hårdttræ er bedst til køkken gulve?

November 14

Hvilken Type af hårdttræ er bedst til køkken gulve?

Trægulve er blandt de mest almindelige gulvbelægning optioner i moderne hjem. Det er en holdbar, let at rengøre produkt, der passer med næsten alle stil. Tilføje trægulve i køkkenet er en op og kommer tendens i moderne hjem. Da køkkener er stærkt trafikerede områder tilbøjelige til farvning og skrabe, er visse typer af trægulve bedre end andre. Disse typer stadig give en bred vifte af indstillinger for farve og konsistens og samtidig have den fordel at være i stigende grad skader resistente.

Hårdttræ fordele

Hardwood gulve er måske den mest udbredte gulvbelægning produkt på markedet i dag. Det kommer i en bred vifte af stilarter, herunder traditionelle ægte træ og et alternativ fremstillet træ samt en bred vifte af farver, teksturer og størrelser. Når plejet korrekt, har trægulve en fremragende levetid og evnen til at passe ind i de fleste udsmykning stilarter. Udover deres æstetiske appel, de er lette at rengøre og et godt køb for dem med følsomme allergi. Da køkkener er en høj trafikområde og gulvbelægning kan blive ridset eller slidt, lukning kan være nødvendigt hver 6 til 18 måneder.

Manipuleret hårdttræ

Manipuleret hårdttræ er måske det bedste valg til køkkener. Det er en efterligning af traditionelle hårdttræ, med alle de ser, holdbarhed og fordelene ved den virkelige ting, men med den ekstra bonus for at blive bedre til at modstå fugt og fugtskader. Materialet er fremstillet ved hjælp af flere lag af medium og høj kvalitet fiberboard eller krydsfiner, som er derefter toppet med et lag af autentiske hårdttræ. Denne stabling effekt gør produktet holdbart, men også forhindrer udvidelse og sammentrækning, hvilket kan medføre deformering og dannelse af revner. Ligesom traditionelle hårdttræ, det kan have udseendet af rød og hvid eg, Ask og ahorn og kommer i et bredt udvalg af farver og bestyrelsen bredder.

Ufærdige hårdttræ

Ufærdige hårdttræ har været standard i trægulve i årtier. Det er et holdbart design, der kan slibes fire til seks gange i hele dens levetid. Hvis plejes ordentligt, kan ufærdige trægulve være en af de længste varig på markedet. Denne stil kommer fra fabrikken med ingen pletter eller fugemasse anvendes, som kan være ideel til køkken brug, hvilket betyder, at gulvet skal have disse processer udføres på støbestedet efter installation, giver mulighed for korrekt vandtæt forseglingen skal vælges. De mest almindelige indenlandske skoven er rød og hvid eg og ufærdige gulvbelægning kommer i strimler og plankegulve modeller, så tilbyder en bred vifte af længder og tykkelser, samt tre kvaliteter og et bredt udvalg af nedskæringer. Det er holdbart, forskelligartede og kan være farvet med næsten enhver farve.

Alternativer

Med alle dens fordele har hårdttræ et par ulemper. Sammen med sten er hårdttræ blandt de dyreste hjem efterbehandling materialer på markedet, hvilket gør det uoverkommelige for nogle boligejere. For at afhjælpe dette problem, bør et par hårdttræ alternativer overvejes. Bambus bliver i stigende grad begunstiget mulighed, fordi det er miljøvenlige, holdbare og ofte billigere end andre trægulve. Stemplet beton kan være en anden overvejelse, som nogle producenter leverer måtter fremstillet af ægte træ planker, som vil skabe et ægte træ effekt på en brøkdel af prisen. Cement får den ekstra fordel af at være vandtæt, ridsefast og nem at passe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com