Hvilken Type af injektionsmørtel til stål kolonne Base plader?

March 25

En standard H-formet stål kolonne præsenterer en relativt lille område til underlaget som den står. En bundplade er brugt til at sprede lastning styrker. For alle, men de mest massive kolonner, en præfabrikeret kolonne bundplade forsamling er hejst på plads og shims bruges til det niveau; derefter sprøjtes injektionsmørtel nedenunder. Injektionsmørtel danner en ensartet kontakt mellem hele undersiden af bundpladen og substrat til at justere for enhver variation i substratet skråning eller niveau.

Manufacturing kolonne bundplade kombinationer

Undtagen i tilfælde af meget store kolonner, der nødvendiggør lige store-- og derfor tungt--base plader, er base plader svejset til kolonner af fabrikanten. Dette sikrer at cut nederst i kolonnen er helt firkantet og bundpladen opfylder at skære med lokalisere nøjagtighed. Til gengæld sikrer denne, at de base plader er absolut vinkelret, så ensartet spredning af kolonnen belastning på underlaget er muligt.

Monterings Separate komponenter

Når opføre ekstremt store kolonner, er bundpladen typisk placeret og injicerede før kolonnerne er knyttet. Nivellering bolte er kørt gennem omkredsen af tre af de bundplade fire sider; derefter bruges injektionsmørtel under bundpladen til at låse det på plads, inden kolonnen er svejset på. Ventilationshullerne må være boret gennem bundplade til at tillade luft fanget under pladen at undslippe som injektionsmørtel sprøjtes; luftskrue huller er typisk samme diameter som dem, der foretages for de nivellering bolte til at minimere mængden af drill bits kræves på stedet.

Timing

Fugning præfabrikerede kolonne bundplade forsamlinger finder sted snarest muligt efter de komponenter i stål er blevet justeret og plumbed. Individuelle kolonner kan kun være grouted efter indstilling den tilstødende kolonne på plads, at give mulighed for uhæmmet installationen af bjælker, men de skal være grouted før yderligere byggeri belastninger er placeret på søjler, for eksempel, et andet lag eller et støbt betongulv. For større programmer, hvor base plader er installeret før kolonnerne, der er svejset på plads, skal den fugning blive timet således, at det er indstillet og helbredt før kolonnerne, der er svejset på plads. Efter kode, base plader eller kolonne base plade kombinationer, skal kontrolleres af den stedligt kompetente instans før fugning finder sted.

Injektionsmørtel kvaliteter

Fuger anvendes for fastsættelse base plader er fremstillet af mange kemiske mørtel virksomheder i hele verden, hvoraf de fleste service Jernarbejde industrien. Alle fuger typer har lidt forskellige kvaliteter, der passer til forskellige applikationer; af denne grund er det ikke muligt at give en endelig udtalelse om hvilken type af injektionsmørtel bør anvendes. Når det er sagt, et fælles sæt af kvaliteter er ønskeligt og kan optælles. Trykstyrke kræfter udøves af belastningen, gennem kolonnen til bundplade, skal være jævnt fordelt, så injektionsmørtel skal være ikke-krympning og ikke at udvide. Det skal også være uigennemtrængelig for vand, slid og indtrængen af alle forurenende stoffer i løbet af byggeriet og i hele bygningens levetid. Injektionsmørtel bør være ikke-metalliske at reducere risiko for galvanisk reaktion mellem sig selv og undersiden af bundpladen og nivellering bolte og kiler. Det bør sat op så hurtigt som installation oparbejde tillader og skal helbrede til de fleste af sine trykstyrke inden for et par timer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com