Hvilken Type af tæppe bedste huder fodspor?

February 26

Tæpperne er kommet langt siden forhistoriske dage hvor dyreskind blev brugt til at dække gulve. Mens tæpper stadig serverer de primære formål med at holde gulve varme og holde fodspor til et minimum, omfatter mulighederne mere end cowhides og fåreskind. Takket være fremskridt inden for teknologi, dagens tæpperne materialer og vævning maskiner producerer tæpper valg at holde dine tæpper modstandsdygtige, ser godt ud og relativt fodaftryk-fri – selv når folk inde i værelserne gå rundt og handle som grotte beboere.

Berber

Berber er en tæpper vævning teknik og et populært valg for boliger. Typografien stammer i det nordvestlige Afrika, hvor medlemmer af Berber stammen vævet uld og kamel hår for gulvbelægning og kapper. I dag, Berber tæpper er lavet af uld eller uld blandinger. En af de top kvaliteter, der gør Berber tæpper sådan en favorit er dens holdbarhed i stærkt trafikerede områder. Niveau sløjfer af en Berber skære bunke stå op til fodspor som beskyttende soldater. Og hvis et niveau loop stil er ikke hvad du er ude efter, der er mønstrede og teksturerede berbere, der er lige så holdbare i stærkt trafikerede områder. Berbere er tilgængelige i uld, nylon, olefin og multifiber blandinger.

Niveau og multi-level løkke

Maskine-vævede tæpper i typografien niveau løkke har endda løkker af garn, der vises på begge sider af gulvtæppet. Ligesom Berber tilbage de øverste løkker uncut at gøre tæppet tæt og holdbart. Garn af niveau loop tæpper er dog tættere sammen end berbere, så overfladen ser ud glat. Fodspor forlader ikke indtryk på niveau loop tæpper. Det er derfor du ser ofte niveau loop tæpper i stærkt trafikerede områder som hotel lobbyer. Der er også multilevel loop tæpper, der har forskellige bunke højder giver tæpperne en mønstrede look. Niveau loop tæpper spænder fra lav til høj bunker, og dem med multilevel sløjfer og høje bunker har højere prisskilte.

Cut og sløjfe

Cut og loop-stil tæpper har en blanding af loop stilarter. Nogle sløjfer er intakt og andre er skåret. Variansen i tuft højder giver cut og loop tæpper en mønstrede, skulpturelle udseende. Som følge heraf er fodspor skjult på grund af den mønstrede design ujævn egenskaber. Et snit og loop tæppe er anderledes fra et multiloop tæppe, da fibrene er lange lidt bredere mellemrum og på tæpperne er ikke så tætte. Dette gør også klippe og loop tæpperne billigere end Berber, niveau og multiloop tæpper.

Skære bunke

Cut bunke tæpper er også kaldet "Plys" tæpper. I modsætning til Berber og andre stilarter afskæres alle sløjferne. Dette gør cut bunke tæpper tæt nok til at skjule fodspor, pletter og slitage. Fibrene er vredet i fremstillingsprocessen at mindske den fiber evne til at reflektere lys og gøre fibrene modstandsdygtige. Som en person er trin på tæpperne, fibre hoppe tilbage, så fodspor mindre synlige. Cut bunke er imidlertid ikke så tætte som niveau og multiloop tæpper, så i sammenligning, cut bunke tæpper betragtes som havende medium holdbarhed. Dette gør det et godt valg til mellemstore trafikområder som stuer og spisestuer, kontra high-trafik rum såsom familie værelser og badeværelser. Cut bunke tæpper også koster mindre end Berber, niveau og multiloop tæpper.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com