Hvilken Type armatur er nødvendigt for en Walk-In Closet lys?

June 29

Hvilken Type armatur er nødvendigt for en Walk-In Closet lys?

Næsten enhver type af belysning fastholdelsesanordningen, der producerer en tilstrækkelig mængde af omgivende lys kan bruges til walk-in closets, selv om mere direkte former for belysning kan anvendes i nogle tilfælde. Skabets størrelse og dine præferencer kan også spille en rolle i din walk-in closet lys udvalg.

Omgivende lys

Omgivende lys refererer til belysning, der ikke kommer direkte fra den lampen, men snarere er prellede det omkringliggende loft, vægge og andre overflader til at give en generel lys for et helt rum. I walk-in closets reducerer omgivende lys mængden af skygger. Hvis du står mellem lyskilden og et objekt i skabet, såsom tøj hang på en lavere rack, sikrer det omgivende lys, vil du stadig kunne se tøj der, trods din egen skygge.

Typer

Globe armaturer er almindelige i walk-in-garderobeskab. Disse armaturer surround den nøgne pære med en glas kugle så lyset kan skinne ud i næsten alle retninger, så lyset afspejler off loftet og øvre vægge samt sigte nedad mod skabet stativer og gulv. Glober er generelt frostet glas at diffuse lyset og reducere skygger. Halv-glober kan også bruges til walk-in skabe hvor lys reflekteres fra loftet er ikke anset for nødvendig.

Alternativer

Hvis du har et særligt stort skab eller ønsker en mere stilfuld lampen, er sporet belysning en mulighed i walk-in closet rum, fordi flere stats-en track lys kan skabe nok generel belysning for at tillade dig at se dit tøj tydeligt uanset hvor du står. Vælg et spor belysning fastholdelsesanordningen med diffust lampe hoveder bedste effekt, og installere armaturet, så lyset fra lygterne spild nedad mellem tøj stativer og hvor du normalt står til at udvælge dit tøj, hvis det er muligt.

Lampe udvalg

Belysning indenfor din walk-in closet skulle give dig ikke kun til at fungere ved at finde tøj, men også for at se farver klart, så du kan koordinere din garderobe. Du kan se dit tøj vælge farver som de vil se ud i dagslys, dagslys afbalanceret glødelamper eller kompakt fluorescerende pærer. Du kan se farverne, som de vises under husholdningernes belysning, vælge varm hvid kompakt fluorescerende eller standard glødepærer. For track lys, der kræver halogenlamper, kan du ikke have et valg. Blød hvid diffusion på disse lys kan hjælpe lys og farver vises mere naturligt, selv om de kan synes et sted mellem dagslys og indendørs belysning farve klarhed.

Supplerende inventar

Hvis skabet hylder blokerer for visningen af elementer lavere ned i skabet, installere LED under counter armaturer for synlighed. Disse lys er designet til at passe under køkkenborde, og mange er batteri-drevet til at fjerne ledninger behov. Disse armaturer udsender en lyse hvidt lys, der ikke kan vise ægte farver men er nyttig for synlighed i områder, hvor at finde små genstande, såsom smykker, er vigtigere end koordineringen af farver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com