Hvilken Type gødning bruger jeg på min have?

July 15

Hvilken Type gødning bruger jeg på min have?

At vælge den rigtige gødning er nemt med resultaterne af en professionel jord test. Andre faktorer er typer af planter, du ønsker at vokse og enhver indstilling, du har mellem økologiske eller syntetiske produkter.

Din jord

Jorden adskiller sig fra sted til sted, selv inden for ét stykke af ejendom. Lokal udvidelse tjenester vil teste jord for et mindre gebyr og give en detaljeret rapport, kan du tage til et havecenter. Mærke på jord test posen hvilken type af planter du ønsker at vokse i dette område. Jord test-kits er solgt af haven detailhandlere, men prøvestørrelse de analysere er meget mindre. Resultaterne kan ikke gælde for området hele plantning.

Disse tre tal på etiketten

Hver gødning har tre numre på etiketten. Det første tal er kvælstof. Andet er fosfat, og tredje er kalium. Hvis kvælstof er flest, vil at gødning fremme blad vækst. Hvis fosfat er flest, fremme gødningen blomstrer. Kalium er for generelle sundhed og root plantevækst.

Typer

Gødning er solgt i granulatform og vandopløselige sorter. Vandopløselig gødning er blandet med vand, anvendes på anlægget og absorberes meget hurtigt. Det packs en punch, men har lidt residual effekt. Langsom frigivelse granuleret gødning fortsætter med at fodre anlægget over længere tid. Disse to typer kan bruges sammen for maksimale resultater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com