Hvilken Type injektionsmørtel bruges på flise fuger i brusebad?

November 9

Hvilken Type injektionsmørtel bruges på flise fuger i brusebad?

Dit brusebad kan gnistre med skinnende keramiske fliser, men hvad der holder disse skinnende firkanter sammen? Tro det eller ej, er det cement. De fleste injektionsmørtel er sammensat af en cement-baseret materiale, der arbejder for at forsegle fliserne sammen og holder vand fra siver gennem. Det er vigtigt at bruge den korrekte type af injektionsmørtel i en bruser eller vandskade kan opstå bag flisen. Efter flisebelægning og anvende injektionsmørtel tage det ekstra skridt af forsegling injektionsmørtel leddene med en vandfast cementmørtel sealer.

Standard injektionsmørtel

Standard injektionsmørtel, undertiden kaldet cementbaserede injektionsmørtel eller Portland cement baserede fuger, er tilgængelige i pulverform eller færdigblandede form såvel som slebet og unsanded sorter. Dette er den slags injektionsmørtel mest almindeligt anvendte til gør det selv-projekter, som det er ren, vand-baseret og let at arbejde med. Hvis dine led måle 1/8 tomme eller større, bør du vælge slebet cementbaserede injektionsmørtel, mens hvis dine led er mindre end 1/8 tomme, unsanded cementbaserede injektionsmørtel er et bedre valg. Cementbaserede injektionsmørtel er typen af injektionsmørtel mest almindeligt anvendte på bruseren flise fuger.

Harpiks injektionsmørtel

Harpiks injektionsmørtel er alkohol-baserede i stedet for vand-baseret. På grund af dette, det er meget modstandsdygtigt over for kemikalier og kræver mere kompliceret installationsprocedurer. Medmindre du planlægger at gennemføre kemi eksperimenter i dit brusebad, er harpiks injektionsmørtel nok ikke det bedste valg for din bruser injektionsmørtel behov.

Epoxy injektionsmørtel

Dyrere end cementbaserede eller harpiks injektionsmørtel, epoxy injektionsmørtel er vand og smudsafvisende. Det er primært anvendes i situationer, der kræver en større grad af resistens over for pletter, som køkken bordplader. Epoxy injektionsmørtel kan være sværere at finde end andre typer af injektionsmørtel. Mens vandtætheden det tilbyder kan virke fristende, er epoxy injektionsmørtel ikke ofte anvendes i brusebad flisebelægning.

Polymer modificeret Grouts

Cement-baserede grouts er også tilgængelige infunderes med polymerer som silikone eller latex. Disse modificerede grouts kan sammenlignes med standard cementbaserede grouts, men har den ekstra bonus for øget vandmodstand på grund af deres polymer indhold. Disse modificerede grouts bliver mere populært i bruser fliser, men er dyrere end standard cementbaserede injektionsmørtel og giver ikke den samme udvalg af farver.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com