Hvilken Type isolering for en kvist og Bonus værelse?

July 3

Hvilken Type isolering for en kvist og Bonus værelse?

At vælge isolering afhænger af strukturen, plads, brug, byggeri tidsplan og budget planlagt til dit loftsrum og bonus værelse. Du begynder med en plan, træne dine behov og begrænsninger og gøre dit valg baseret på dine kriterier. Når du har passende planlagt til at opfylde dine krav, kan du vælge isolering med tillid.

Forud Design

Begyndende med en ufærdig plads, tage målinger og uddrage plads til at hjælpe dig med din gulvafhøvling. Dokumentere afstand og type indramning og struktur du behandler. Holde styr på uregelmæssigheder eller lukkede rum til overvejelse senere. Inspicér for åbninger, der kan tillade luft eller fugt at komme ind og overveje at gøre reparationer til enhver åbninger, du finder, før du vælger og installere isolering.

Behov og begrænsninger

En kvist, et lukket ud, og en kælder er væsentligt forskellige i deres isolering behov. Overvej desuden, hvordan du planlægger at bruge rummet og de kvaliteter, du leder efter i dit nye værelse. Isolering har flere applikationer, herunder fugt infiltration, akustik, vibration dæmpning (for VVS, for eksempel) og varmetab. Vælg din isolering på den bedste pasform af alle disse betragtninger.

Typer af isolering - Batt

BATT isolering, undertiden fremstillet af genvundne fibre (bomuld eller uld, for eksempel), er genkendelige ved sin luftigt udseende. Farve og mærkning betegne mærket, og tykkelsen bestemmer dens evne til at isolere. Denne rating for en given enhed af tykkelse kaldes r-værdi. R-11 og F-13 er de højeste R-værdier af glasfiber eller mineraluld isolering, der er tilgængelige på en tykkelse på 3 1/2 inches--lig med dybden af en normal 2 x 4 træ stud. Hvælvede lofter eller lofter, kan batt isolationsværdier gå så højt som R-38 med en tykkelse på 12 inches. BATT isolering har fordelen ved montering i stramme eller uregelmæssige mellemrum med en friktion passer eller skære med en hobbykniv. BATT isolering kommer indkapslet, kraft-faced, folie-faced (som også fungerer som en barriere, fugt) eller un-konfronteret. Bemærk at sundhedsmæssige betingelser kan være en overvejelse mod at vælge en bomuld eller mineraluld baseret isolering over en un-konfronteret glasfiber-baserede isolering. Derudover tilbyder nogle mærker formaldehyd-fri isolering.

Typer af isolering - stiv

Til applikationer såsom gulve eller flade tage, overveje stive isolering. Stive isolering kommer i dybder i intervaller af 1/2 tommer og varierer fra 1/2 tommer til 2 tommer eller derover i paneler af 48 af 96 inches. Stive isolering kan nemt scorede og skæres med en hobbykniv og er særdeles velegnet til områder batt isolering er upraktisk (sømning pyntede, osv.). Nogle stive isolering leveres også med en folie termisk barriere for yderligere at mindske varmetabet. En ulempe ved stiv over batt isolering er at forskellene mellem paneler kan tillade varme tab eller luft og fugt infiltration, men dette kan afhjælpes med hensigtsmæssig brug af folie tape.

Typer af isolering - Spray-i

Spray-in isolering giver fordele ved såvel batt og stive isolering. Begyndelsen med åben indramning og beklædningen, spray-in isolering påføres i langsom passerer og udvider som det hærder. Den kemiske reaktion af udvide spray-in isolering genererer millioner af bobler diffusering luft eller inaktiv gas som et biprodukt af reaktionen. Disse bobler er brugt som isolering. Spray-in isolering fylder i alle huller og hulrum hvor anvendes og nogle typer af spray-in isolering også fungere som fugt barrierer, at fjerne det ekstra skridt i konstruktionen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com