Hvilken Type isolering til brug i kælderen færdigbehandling?

May 19

Isolering og luft forsegling i kælderen reducerer energiforbruget og sænker varme og køling omkostninger. Isolerings r-værdi er modstanden mod varme flow gennem isoleringen. Højere R-værdier indikerer en højere modstand mod varme flow (og dermed højere energibesparelser). Ifølge det amerikanske Department of Energy, kan isolerende kælderen i et hjem spare $250 til $390 et år, afhængig af beliggenhed og r-værdi på isolering bruges.

Tæppe isolering

Tæppe isolering, også kaldet batt og roll isolering, er den mest almindelige isolering anvendes i kældre. Produktet kan være lavet med glasfiber, naturlige fibre, mineraluld eller plast fibre. Ruller er beskyttet med en bred vifte af belægninger. Nogle produkter har en kraftigt papir, der dækker på kun én side, nogle er tilgængelige med et papir dækning på begge sider. Plast, folie og brand-rated produkter fås også---lokale bygningsreglementer kan kræve brug af visse typer af isolering til kælderen installation.

Bestyrelsen skumisolering

Bestyrelsen skumisolering er en nyere produkt på markedet. Skum boards er lavet af polyisocyanurate, polystyren og polyurethan. Skum board er installeret mellem studs eller kan limes på plads og sømme tapede før montering af studs eller væggen færdig. Det er vigtigt at bevare fugt kontrol med bestyrelsen skumisolering, som porer i skummet kan absorbere vand og tillade skimmelvækst. Lokale ordinancer kræver ofte en brand barriere mellem brandfarlige bestyrelsen skumisolering og indvendige af huset. Check din lokale bygningsreglementer at finde kravene til din by, hvis du bruger skum bestyrelsen for kælderen isolering.

Løs fyld isolering

Løs fyld isolering er blæst ind i hulrum og er et godt valg for kældre, der er allerede færdig. Fyldet er lavet af glasfiber, stenuld eller cellulose. Glasfiber er velegnet til de fleste færdige kælder applikationer. Dog bør stenuld og cellulose ikke anses for områder, hvor knopperne er beliggende 24 inches fra hinanden. Over tid, kan løs fyld isolering udligne, reducere den isolering r-værdi. Ekstra isolering kan føjes til at udfylde når afregning har fundet sted.

Sprøjtet skumisolering

Sprøjtet skumisolering er installeret ved hjælp af en skummende agent kombineret med flydende skumisolering. Denne type af isolering kræver certificering at installere korrekt. Men r-værdi på spray skumisolering er ofte meget højere end de mere udbredte og billigere tæppe isolering. Særligt udstyr er også nødvendig for korrekt installation. De fleste steder kræver bygningsreglementer en anden barriere, som gips, til at dække alle sprøjtede skumisolering. En dampspærre kan også være påkrævet. Spørg din lokale bygningsreglementer for alle vedtægter vedrørende sprøjtede skumisolering i kældre.

Overvejelser

Air forsegling er lige så vigtig som isolering for færdige kældre. Luft bevægelse ind og ud af huset rundt rør, ventilationskanaler og elektriske ledninger exchange luft udefra på indersiden, hæve varmeregning og reduktion af installation isolering opsparing. Bruge ekspanderende skum spray til at forsegle plads mellem alle pauser i væggene mellem i og uden for kælder for et ordentligt isoleret og luft forseglet kælder. Isolere koldt vand rør til at reducere fugt forårsaget af rørene sveden i en ordentligt isoleret kælder.

Advarsler

Kontrolspørgsmål vand utætheder og udsivning før du installerer isolering i kælderen. Forhindre fremtidige problemer eller korrekte eksisterende problemer ved at have jorden sorteres ordentligt væk fra huset. Hældning for effektiv dræning er mindst 1 tommer per 8 fod; øge kvalitet så meget som muligt. Holde tagrender og ned tude rene så vandet kan løbe frit fra rendestenen system. Nedløbsrør skal lede regnvand mindst 8 fod fra instituttet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com