Hvilken Type jord til Zoysia stik?

August 13

Zoysia græs er en varm-sæson turf grass arter passer til mild vinter regioner, såsom den sydlige halvdel af USA. Stik eller små rodfæstet klumper af græsset er bedst plantet i slutningen af foråret til forsommeren når jord og luft temperaturen er varm.

Jordtyper

Zoysia Græs gror godt i en bred vifte af jord, herunder ler, ler og sand. Jordens pH-værdi kan være surt eller basisk. Den eneste hage er, zoysia græs ikke tåler jorde, der løbe dårligt.

Overvejelser

Den langsomme vækst i zoysia græs gør indledende ordentlig seng forberedelse vigtigt. Indtil plantning området til at pulverisere jordpartikler og derefter rake for at glatte området. At fjerne ukrudt inden græs plug installation giver græsser en fordel at etablere bedre og skabe en uberørt græsplæne.

Ekspert indsigt

Kviste, ikke stik, er den billigste måde at etablere en zoysia græsplæne. Kviste tendens til at skabe et hurtigere tempo af dækning med deres spredning stolons. Uanset materiale, der anvendes, skal jorden forbliver jævnt fugtig for græsplanter til prosper og etablere godt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com