Hvilken type maling skal jeg bruge på Pantry hylder: glans eller semi-gloss?

December 12

Hvilken type maling skal jeg bruge på Pantry hylder: glans eller semi-gloss?

Hvis du remodeling dit køkken eller blot at give det en ansigtsløftning, vil du sandsynligvis maleri pantry hylder som en del af din opdatering. Pantry hylder ser en masse slid, med dåser, glas og bokse bliver flyttet rundt på en regelmæssig basis. For denne type af daglig brug, du har brug for holdbar maling, der kan stå op til ridser, gouges og pletter. Enten semi-glans eller glans maling kan give dig den rigtige dækning til dette formål.

Male Sheens

Husejere kan vælge fra en bred vifte af maling til deres interiør maleri behov. Vandbaseret og olie-baseret, eller alkyd-baseret, er de to hovedkategorier af maling. Inden for disse to grupper tilbyder producenter en vifte af sheens. Maling glans er malingen evne til at reflektere lys. Malinger kan have en lav-sheen, såsom i en flad eller mat type, eller de kan reflektere lys, stor typisk af glans maling. Semi-gloss er en mid-range grad af lys-reflekterende evne. For vægge, glans kan have en stor indflydelse på udseendet af rummet og hvordan lys afspejler sig i den. I et lille projekt er lysrefleksion mindre vigtig end disse blankere maling evne til at modstå slid og gentagen rengøring. Æggeskal og satin maling er i intervallet mellem mat og højglans maling, ifølge webstedet maleri ideer og teknikker.

Højglans maling

Højglans maling tilbyder en høj glans med en lidt spejlede finish. Det giver en glat overflade med god fugt modstand. Højglans finish fremhæve enhver ufuldkommenhed i overfladen, men selv om dette ikke er en vigtig faktor for pantry hylder som det ville være for vægflader. Højglans af malingen intensivere farven, og dette bør tages i betragtning, når du vælger farver.

Halvblank maling

Halvblank maling tilbyder lidt mindre lysrefleksion end glans maling. Halvblank maling har ikke den våde ser at glans maling har. Halvblank maling tilbyder den bedste holdbarhed, ifølge forfatter Paulette Rossi fra "Northwest renovering" Magazine, og kan stå op til gentagen vask og skrammer.

Den bedste maling til Pantry hylder

På grund af sin bedre dækning og evne til at modstå skrammer og slid, er glans maling det bedste valg for high-brug områder, såsom pantry hylder. Højglans maling er også nemmere at vedligeholde som det vil stå op til gentagen rengøring fra de uundgåelige udslip. Høj-gloss, olie-baseret maling er den hårdeste maling belægning for træ pantry hylderne; men det kan være rodet at anvende og kræver opløsningsmidler for oprydning. Olie-baserede glans maling også producere stærke lugte, der kræver god ventilation for et par dage efter maleri. Men hvis du ikke kan lide den spejlede effekt af glans maling, halvblank er et godt andet valg med hensyn til dækning og holdbarhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com