Hvilken type maling skal jeg bruge til at male en lakeret kommode uden at skulle slibe det?

January 9

Hvilken type maling skal jeg bruge til at male en lakeret kommode uden at skulle slibe det?

Et hårdt, slidstærkt lak finish på en kommode er beregnet til at beskytte sin overflade fra beskadigelse af daglig brug. Men skiftende ud finish for en nyligt malet, kan ske uden afklæder lakken først. Maling, der overholder lak vil fikse op udseendet af en gammel kommode med en finish, der koordinerer med rummets indretning. Resultatet vil være en nyligt malet kommode, der ligner et dyrt stykke af møbler.

Primer

Start med et lag af primer til at forberede den unsanded overflade af lak-belagt kommode til maling. Vælg en primer, formuleret til at tiltræde blanke overflader. Denne type af primer skaber en stærk mellem det og lak finish, og dets klæbende egenskaber skaber en stærkere bånd til maling. Jo stærkere bånd af malingen til at lak finish, jo længere den malede finish vil vare. Primeren sparer også trin ved at blive en farve base for den maling, der blokerer lak finish fra viser gennem det endelige produkt.

Styrke finish af lak kommoden ved at anvende to frakker af primer. Efter den første, der tørrer, maling på en anden frakke. Laget tykt primer vil kun tilføje til holdbarheden af dresser's malede overflade.

Oliebaseret maling

Slut den lakeret kommode med en oliebaseret maling. Denne applikation kræver et lag primer, give den fedtet, klæbrig maling noget at overholde. Tild tid nok i dag til et jævnt lag af maling, malet med selv slagtilfælde. I modsætning til vandbaseret maling, olie-baserede malinger må ikke distribueres så problemfrit, og et frisk lag maling kan lide ikke at blive forstyrret med flere strøg af penslen. For meget olie-baseret maling på penslen vil resultere i uønskede drop mærker, der ikke er let at tørre væk når malingen begynder at tørre. Maling enhed i et godt ventileret rum i den nøjagtige placering, hvor det kan overlades til tørre, fordi når det er gjort, det vil tage op til en uge til helt tørre at røre.

Vandbaseret maling

Vælg en høj kvalitet, vand-baseret, latex eller emalje-slut maling. Latex eller emalje maling har en forbedret holdbarhed og en glans. De holdbare kvaliteter af maling adskiller det fra standard semi-gloss. Malingen afsluttes svarende til en bagt-on maling finish. Udover at bruge en gammel-baseret maling, som også tørrer til en holdbar, bagt på lignende finish, andre typer af maling vil ikke give de samme resultater. Brug af standard semi-gloss og plet-finish maling sikrer ikke, at den malede finish vil vare. Disse er muligheder, men for en shabby-chic finish, der forventes at bære med forbrug over tid.

En fugemasse på malet færdig

Hvis den eneste tilgængelige indstilling er en semi-gloss eller pletten vandbaseret maling--fordi det koordinerer med rummets indretning--derefter skal dette malet finish være belagt med en klar gloss fugemasse til at beskytte malingen fra skader under normal brug. Efter en til to frakker af maling helt tørre, Børst på et jævnt lag af protectant, såsom varathane, polyurethan eller en anden frakke af lak.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com