Hvilken type maling skal jeg bruge til at male min sofabord?

August 8

Hvilken type maling skal jeg bruge til at male min sofabord?

Et sofabord binder en siddende eller stue ved at give plads til magasiner eller din morgen kop kaffe og et samlingspunkt for en blomstret display. Disse tabeller kommer i en række materialer, herunder træ, metal og syntetiske materialer. Hvis du har en gammel sofabord eller du blot ønsker at ændre udseende, kan en ny frakke af maling give den frisk nyt udseende.

Forberedelse

Uanset hvilke materialer du arbejder med, skal du forberede sofabord før maleri. Dette indebærer rensning overfladen for at fjerne enhver snavs oprustning. Slibning overflade, skrider fra groft grus sandpapir til fine sandkorn sandpapir, vil blande ridser og fjerne gamle maling eller finér fra træ eller laminat og rust fra metal. Derudover giver slibning overfladen en egnet overflade til maling til at tiltræde uden peeling eller boblende. En blød stritte håndholdte støvsuger eller tack klud fungerer godt for at fjerne sandpapir grus og støv.

Primer

Før du anvender et frisk lag maling til træ, plast, metal eller laminat produkt, skal du prime overfladen. Maling primer giver en base for den endelige maling farve, der dækker eventuelle markeringer på overfladen og old maling til stede. Det gør overfladen bedre i stand til at opsuge malingen og hjælper malingen til at opholde sig på overfladen for en langvarig finish. Olie-baserede primere er fint for oliebaserede malinger og vandbaseret maling. Bruge en metallisk primer til metal møbler.

Vandbaseret maling

Vandbaseret maling omfatter halvblank og akryl maling. Disse malinger er egnet til træ og syntetiske møbler. Denne maling giver slags holdbar og nem at rengøre overfladen du forventer fra et stykke af møbler du bruger ofte, f.eks. et sofabord. Du skal anvende tynde lag af maling i retning af korn på et træ bord til at give en glat finish. Altid male i samme retning om beskæftiger sig med træ, plastik eller laminat overflader til at give den mest professionelle udseende.

Oliebaseret maling

Den langvarige, hård finish kan være værd at den ekstra tid og indsats, du vil bruge ved hjælp af en oliebaseret maling til at male dit træ sofabord. Denne maling tager længere tid at anvende på grund af dens tykkelse, sammen med en længere tørretid. Den lyse side at bruge oliebaseret maling er den glans, det giver et træ stykke af møbler. Olie-baseret træ pletter giver et formørket, naturlige udseende samtidig med at tilføje en beskyttende belægning over skoven.

Metallak

Du vil typisk spraymaling metal møbler med metallak. Dette specielt formuleret maling indeholder stoffer, som pels metal jævnt og undgå rust. Før du anvender den metal maling, kig på overfladen af bordet. Hvis tabellen er galvaniseret metal, har det en fedtet belægning du skal fjerne for at sikre det nye lag maling klæber godt. Aftørring overfladen med lak fortynder sig tager af den galvaniserede overfladebehandling. Når gået, er du klar til prime og male.

Overvejelser

Rummet hvor du male sofabordet skal have god ventilation, især når du bruger oliebaseret primer og maling. Bære beskyttelsesbriller og handsker, når du bruger nogen Rengøring opløsningsmidler og maling. Du kan anvende et tyndt lag af polyuretan som ekstra beskyttelse til din nyligt malet sofabord.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com