Hvilken type maling skal jeg bruge til væggen bag ovnen?

April 12

Paint er en hurtig og billig måde at tilføje personlighed og stil til et værelse. Det skal også opfylde de praktiske krav til everyday living, dog, hvilket betyder, at du vælger den rigtige maling til rummet. På vægge, der er tilbøjelige til at være sprøjtede, er såsom i køkkenet, anvende en maling, der vil være let at rengøre afgørende.

Olie-baseret eller Latex

Den første beslutning, du skal gøre, når du vælger maling er om at bruge en olie-baseret eller latex maling. Latex maling er generelt foretrukne, fordi det tørrer hurtigere og renser med vand. Latex maling er ikke så holdbare som olie-baseret, dog, og væggene malet med latex er ikke så let at rengøre. Alternativt, oliebaseret maling tager længere tid at tørre, svinder hurtigere end latex og kræver brug af mineralske spiritus til at rense pensler og ruller. Begge typer af maling kan bruges på væggen bag stovetop.

At vælge en Finish

Paint kommer i en række finish, fra en flad mat til en høj-glans. Jo blankere en maling er, jo lettere bliver det at rense når det er på dine vægge. Væggene malet med en højglans-finish vil være lettest at vaske, men denne finish vil gøre din væg ser skinnende og også gøre skønhedsfejl på væggen mere mærkbar. Til en væg, der kan vaskes uden at være alt for skinnende, vælge en æggeskal, satin eller halvblank maling. Du kan bruge en høj-gloss på væggen lige bag komfuret og bruge en mindre skinnende finish for resten af rummet.

Forberedelse af overfladen

Forberede væg overflade at sikre maling obligationer til væggen. Skrabe væk gamle, afskalning maling, udfylde huller og vask grundigt, væggen. Vask væggen er især vigtig i et køkken, hvor gamle fedt pletter kunne forstyrre den nye maling evne til at overholde.

Prime væggene at være malet med en hvid eller farvet primer. Som med finish-coat maling, skal du beslutte om du vil bruge en latex eller oliebaseret primer.

Rengøring malede vægge

Ifølge en University of Michigan udvidelse, kan du rense mest malede vægge med en opløsning af vand og et mildt rengøringsmiddel. For meget beskidte vægge, først vakuum for at fjerne støv og snavs. Derefter arbejder nedefra og op, vaske vægge med en blanding af 2 tbsp. ammoniak eller 2 tbsp. Tøjvask vaskepulver i 1 gallon af varmt vand. Vask et område, så skyl i postevand før man går videre til en anden del af væggen.

Foretage en test på en skjult område før du bruger nogen rengøring løsning på hele væggen. Efter at sikre, at løsningen ikke har skadet maling finish, bruge det til at vaske resten af væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com