Hvilken vej vil du lægge laminatgulve?

May 20

Hvilken vej vil du lægge laminatgulve?

Indtil for nylig, afhang den retning hvor laminat og hårdttræ gulvbelægning blev lagt metode til installation. For eksempel, med lim-down-metoden installationsprogrammet skulle starte på væggen står indgangen, og med metoden søm-down gulv planker skulle være naglet ned parallelt med gulvet tværbjælke. Med den nyudviklede "Klik-og-fold" metode, men gulvet er ikke knyttet til undergulvet, men afhænger af vægten af gulvbrædderne til at holde det på plads. Derfor, klik-og-fold laminat gulve kan lægges i alle retninger.

Instruktioner

•Lay laminatgulv Klik-sammen kører mod den vigtigste kilde til lys ind i rummet. Dagslys afspejler off en ubrudt flade af poleret træ øger skønheden i gulvbelægningen.

•Installer passage gulvbelægning kører i retning af passage for de bedste resultater. Måle bredden af passagen med en stål målebånd. Divider dette tal ved bredden af en enkelt gulvbræt. Opdele fraktioneret beløbet tilbage på to til ankommer cut bredden af to kant nævn.

•Installer Laminat Gulvbelægning i lange, smalle områder, såsom loftet soveværelser eller sove lofts, parallelt med den længste væg. Finde bredden på start- og rækkerne på samme måde beskrevet i trin 2.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com