Hvilket er bedre, 12V eller 18V Akku værktøj?

November 20

Hvilket er bedre, 12V eller 18V Akku værktøj?

Dagens verden er drevet af bekvemmelighed. Vi har skåret ledningen på alt fra computeren til telefonen. Personlig magt værktøjer er ingen undtagelse. Akkuværktøj, tilbyder og samtidig have mindre strøm end deres trådede kolleger, brugeren mere komfort. Vælge mellem 12-volt og 18-volt kan være en vigtig beslutning, så det er en god idé at forstå forskellene før opladning forude.

Magt

Den første ting at overveje når du køber en Akku værktøj er magt. Lavere spænding værktøjer generelt producerer mindre moment end højere spænding værktøjer. Overveje størrelsen og omfanget af det job, du virksomhed, og tætheden af materiale du skære eller bore ned til at hjælpe dig med at vælge det værktøj, der er rigtige for dig. For små arbejdspladser rundt i huset, såsom bore gipsvæg eller små træbearbejdning projekter, er 12-volt værktøjer et godt valg; 18-volt værktøjer er bedre nemlig større arbejdspladser med tættere materialer, såsom opbygningen af et dæk eller ekstra værelse. For dem, der søger at lys reparationer fra tid til anden en 12-volt kvalitetsværktøj er tilstrækkelig.

Batterier

Der er ingen vej udenom: opgiver ledningen betyder beskæftiger sig med batteripakker. Både 12-volt og 18 volt Akku værktøj bruger genopladelige batterier, som skal udskiftes med tiden. Generelt har 12-volt Akku værktøj med mindre batteripakker, der opkræver mere hurtigt og leverer længere skik gange end for en 18-volt Akku værktøj. Én batteriopladning på en 12-volt Akku værktøj er tilstrækkelig for de fleste små husholdnings projekter. Men, flere afgifter eller akkumulator emballere kan være nødvendigt at arbejde kontinuerligt med en 18-volt værktøj.

Vægt og bærbarhed

I de fleste tilfælde 18-volt Akku værktøj er tungere og har større batteripakker end 12-volt værktøjer. For små jobs rundt omkring i huset eller i stramme hjørner, kan de mindre 12-volt Akku værktøj være den ideelle passer, værktøjet 18-volt kan være omfangsrigt eller akavet.

Omkostninger

At vælge det trådløse værktøj, der er rigtige for dig kan spare penge i det lange løb. Samlede, 12-volt værktøjer er normalt billigere end deres 18-volt kolleger, og de bruger mindre elektricitet til at oplade. Batteripakker tendens til at vare længere på 12-volt Akku værktøj, og erstatninger er også billigere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com