Hvilket er bedre aluminium eller Vinyl sidespor?

January 2

Aluminium og vinyl sidespor er produkter, som folk bruger til at dække udendørsbrug af bygninger som en langvarig sikrende foranstaltning. Med aluminium eller vinyl sidespor, behøver folk ikke at opretholde træ med maling eller pletten til at forhindre det i at forværres. Der er fordele og ulemper til både.

Pris

De fleste mennesker vælger vinyl sidespor over aluminium fordi de fleste kvaliteter af vinyl sidespor koster mindre. Aluminium er stadig mere udbredt til kommercielle formål, men på grund af andre fordele.

Temperatur

Aluminium sidespor holder op bedre i ekstreme temperaturer. Vinyl bliver skør i meget koldt vejr, som kan forårsage revner og opdeling. Det også kan smelte, hvis den støder på ekstrem varme, såsom en grill placeret for tæt på bygningen, og nogle gange endda en tøj tørretumbler udluftningsanordning kan forårsage problemer.

Fleksibilitet

Aluminium sidespor er mere fleksibel og kan bøjes let, så det er almindeligt anvendt til trim med vinyl sidespor.

Lækage

Fordi vinyl udvider og sammentrækker sig med ændringer i temperatur, kan det være forseglet på vinduer og døre eller i områderne trim. Vind-drevet vand kan blive blæst ind i de bittesmå huller. Imprægnering er normalt installeret på disse områder, men det også kan være punkteret af sidespor negle.

Farve

Med vinyl tilføjes farven under fremstilling, så det trænger hele strukturen. Aluminium kun har et tyndt lag af emalje belægning, så skrabe afslører den metal farve nedenunder.

Fading

Aluminium sidespor udvikler en kalkholdig oprustning over tid på grund af vejret og erosion af emalje, efterlader den med en falmet udseende. Vinyl også svinder med tiden. Begge dele kan males.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com