Hvilket er bedre bomuld: Pima eller egyptisk?

October 28

Oversigt

Pima bomuld

Pima er den høje kvalitet amerikanske version af egyptisk bomuld. Det er vokset i det sydvestlige USA. Det er meget absorberende og tyk, og det giver et holdbart stof. Alle Pima bomuld er lavet med den lange fibre af ekstra lange korte bomuld. Supima, et førende mærke, kan have tillid til at opfylde visse produktionsstandarder.

Egyptisk bomuld

Egyptisk bomuld er for det meste lavet med ESL fibre, men ikke altid selv om mærket egyptisk bomuld. Udtrykket "100% egyptisk bomuld" refererer kun til hvor produktet er fremstillet, ikke nødvendigvis kvalitet. Egyptisk bomuld stof med en høj trådantal bruge tyndere tråde, som resulterer i en højere kvalitet, mere holdbare og blødere-- men ikke tykkere--stof.

Bundlinjen

Der er nogle reelle forskelle mellem egyptiske og Pima bomuld. Når shopping for kvalitet lagner eller håndklæder det anbefales, at du føler dig bomuld til at bestemme kvalitet: en høj trådantal resulterer i en mere luksuriøs, højere kvalitet og mere holdbart stof. Det er også dyrere. Både Pima og egyptiske er kvalitet cottons; det kommer blot til trådantal og pris.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com