Hvilket er bedre, en kogeplade pres komfur eller elektrisk?

May 26

I modsætning til en langsom komfur kokke en trykkoger hård udskæringer af kød i minutter i stedet for timer. Tilføj mad og vand, kast i et par krydderier og trykkoger gælder varme og intenst pres at fuldende dit måltid. Du kan tilberede middagsopskrifter såsom gryderetter, kyllingelår og endda supper, hurtigt og uden overvågning. Når du går til at købe en trykkoger, vil du finde både elektrisk og kogeplader modeller. Før afgørelsen af, hvad der er bedst til dine behov, Sammenlign forskellene mellem de to varianter.

Omkostninger

Et komfur trykkoger koster mindre end en elektrisk model. Faktisk koster mest grundlæggende elektriske modeller mere end $100, mens grundlæggende komfur modeller ikke køre over $50. De flere funktioner en elektrisk trykkoger har, jo højere bliver prisen. Nogle state-of-the-art modeller kan koste forbrugeren mere end $200; Du bør derfor overveje dit budget, de funktioner du skal bruge og hvor ofte du vil bruge komfuret før du vælger en dyrere model.

Sikkerhedsfunktioner

De gamle kogeplade trykkogere fra 50 ' erne blev udsat for ulykker. Den intense pres ville gøre låg skyrocket fra panden og sprede kogende vand rundt i lokalet og på enhver, der var i vejen. Dagens kogeplader trykkogere har låsning mekanismer til at forbedre sikkerheden, men hvis du ikke sikre låget korrekt, er der stadig en risiko for en ulykke. En elektrisk trykkoger, på den anden side sikrer den gryde og låg på en anden måde. Elektrisk trykkogere har en instant indikator, der genkender når låg er løstliggende midlertidigt deaktivere komfuret. En elektrisk trykkoger også tillader ikke låget til åbne indtil temperaturen er faldet til et sikkert område og trykket er frigivet. Nogle komfur modeller tilbyder ikke denne funktion.

Indstillinger

Med et komfur model, har du begrænsede muligheder og funktioner. En high-end komfur trykkoger tilbyder kun en pres frigivelse ventil og en låsning låg. En elektrisk trykkoger tilbyder "Start" og "Stop"-knapper, temperaturindstillinger, timere og opvarmning indstillinger.

Madlavning behov

Afhængigt af din madlavning behov, kan du sikkert slippe afsted med en simpel komfur enhed. Elektrisk trykkogere tage længere tid at tilberede mad end komfur enheder, fordi de langsomt øger tryk og temperatur. Efter maden er kogt, vil Sikkerhedslåsen ikke lade dig slippe damp indtil hele enheden er afkølet til et sikkert temperatur. Komfur enheder drives under koldt vand i vasken under frigivelse af det pres, som skærer ventetiden betydeligt. Komfur enheder er også i stand til at ætse maden først, derefter forsegle og kog med pres, mens elektriske komfurer kan ætse så effektivt. For kokken, der planer om at bruge en trykkoger dagligt eller med en række fødevarer, muligheder og funktioner af en el-koger virker dog muligvis bedre end en brændeovn-top enhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com