Hvilket gør puder for en Futon Frame

July 28

Hvilket gør puder for en Futon Frame

En futon er en seng, der konverterer til en sofa eller en sofa, der konverterer til en seng, alt efter hvordan man ser på det. En futon består af to dele: ramme og pude. Pude til en futon er normalt ét stykke, omtales som en madras. Gør din egen madras til en futon kan spare dig penge, og giver dig mulighed for at tilpasse madras til dine egne præferencer.

Instruktioner

Madras påfyldning

•Lay futon frame flade. Måle dimensioner af rammen til at bestemme, hvad størrelse skum til at købe.

•Purchase skum af dit valg, matcher dimensionerne af rammen. Skum er relevant for en madras kommer i mange muligheder: hukommelse skum, skumgummi og latex. Latex er et naturligt produkt, så det har tendens til at være foretrukket af miljømæssigt bevidste mennesker. Latex er også meget dyrt, især 100% naturlatex. Hukommelse skum er kendt for sin komfort og rimelige priser, men nogle folk klager over, at hukommelse skum absorberer varme og bliver varm når sov på. Andre klager over at hukommelse skum har en lugt, som normalt går væk med tiden. Skumgummi varierer i pris og kvalitet – nogle fastere og dyrere typer af skumgummi kan vare i 20 år, mens billigere skumgummi tendens til at blive komprimeret og mindre komfortable hurtigere.

•Test din skummadras. Lå og sidde på den. Hvis du planlægger at sove på madrassen og madrassen er ikke helt trygge nok, Køb en rullemadras til toppen af madrassen.

Madras Cover

•Purchase to længder af tunge klud til at passe over madrassen. Vælge et mønster eller en farve der matcher indretning og farvesammensætning af rummet. Husk dette mønster vil være vanskeligere at arbejde med, fordi du ønsker at matche op i kanten af mønstre fra den ene side af madrassen til den anden. For at bestemme størrelsen af en kraftig dug, start med bredde og højde af madrassen. Disse dimensioner, tilføje tykkelsen af madrassen, for at give plads for det område, hvor dugen vil dække siderne af madrassen. Endelig, tilføje en anden 2 inches til disse dimensioner til at rumme sømmene.

•Lay to stykker stof ovenpå hinanden med den forkerte side opad i.

•SEW en 1-tommer søm på tre sider af dækslet, så slå det indefra og ud.

•Slip dække over madrassen, derefter sy den sidste side lukket.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke er komfortable sy din egen madras dækning, kan du ønsker at købe en i stedet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com