Hvilket niveau at sætte en håndklædeholder på en væg?

September 7

Hvilket niveau at sætte en håndklædeholder på en væg?

Højden, skal du hænge håndklædetørrer i dit hjem er et spørgsmål om personlig præference og afhængig af højden på mennesker, der bruger håndklæderne. Fordi dit hjem sandsynligvis indeholder håndklædestativer i flere steder, kan du placere stativerne i flere forskellige højder.

Badehåndklæder

Bad håndklædestativer er normalt hang i højder på ca 48 inches. I denne højde falder toppen af rack'et mellem hofte og skulder for mest mellemstor mennesker. Du kan placere din håndklædeholder over eller under de anbefalede højde 48 inches, men hvis du er ekstremt korte eller høje, eller hvis du bruger overdimensionerede håndklæder. Hvis håndklæder du bruger er lange, hang rack højere end normalt.

Badeværelse håndklæder

Badeværelse håndklæder er hængt op på stativer støder op til vasken for nem adgang. Badeværelse forfængelighed er typisk 32 tommer fra jorden, eller inden for et par inches af denne højde. Som sådan bør du hænge hånd håndklædestativer 12 til 18 inches over højden af badeværelse forfængelighed. I denne stilling, vil håndklæder hænge lige ved hånden men ikke være så lav, at de trækker på toppen af forfængelighed.

Køkkenruller

Mange mennesker vælger at hænge køkken hånd og parabol håndklæder på indersiden eller uden for de lavere skabslåger. Fordi køkkenbordet er omkring 32 inches i højden, er håndklædeholder til denne form for køkken setup typisk omkring 20 inches væk fra jorden. Som altid, højden du vælger kan justeres afhængig af din højde og størrelse af håndklæder.

Poolhåndklæder

Hvis du har en indendørs eller udendørs swimmingpool, og ønsker at installere stativer, så du og dine kolleger svømmere kan hænge håndklæder til at tørre, skal stativerne være ca 48 inches off pool dæk. Denne måling er gældende uanset om du installerer stativerne udendørs eller i en poolhus. Hvis du har hyppige unge svømmere i din pool, kan stativerne stadig forblive på 48 inches hvis håndklæder er længe nok til at være tilgængelig for børn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com