Hvilket Type vand er bedre for planternes vækst: renset eller destilleret?

September 22

Hvilket Type vand er bedre for planternes vækst: renset eller destilleret?

Vand er nødvendigt at fugte planteceller og hjælpe dem med at transportere kulhydrater i deres vaskulære system. Renset vand har kørt gennem en filtrering proces til at fjerne urenheder. Det vil stadig indeholde mineraler og nogle vitaminer, men vil have de største partikler fjernes. Rensning afhænger af niveauet for vand og den virksomhed, der leverer det. Ligesom renset vand, destilleret vand har haft urenheder fjernet, men har også haft mineraler fjernes ved en steam proces. Hvad er efterladt er 100 procent H2O. Generelt, renset vand er bedre for dine planter end destilleret vand.

Hvordan vand virker i planter

Vand er absorberet fra rødderne af planter og i stomien på bladene. Fleste kommer op fra rødderne, der typisk er i jorden. Planter, der vokser udendørs vil opdrage vand, der har mineraler samt vitaminer og sporstoffer fra jorden. Planter i Potter har en smule mere problemer med at opnå deres næringsstof behov, fordi de er i et lukket miljø og næringsstoffer i pottemuld vil aftage med tiden. Dette gør det nødvendigt at give ekstra mad til anlægget. Mange af de mineraler, en plante skal komme fra vandet du bruger.

Destilleret vand

Destilleret vand er pasteuriseret og renset i en damp proces. Det er klart for alle mineraler og vitaminer, efterlod intet men ren joinforbundne molekyler af hydrogen og oxygen. Destilleret vand vil ikke skade dine planter og er en fremragende erstatning for postevand. Vand fra hanen har ofte sådanne høje koncentrationer af klor, det kan skade Plantesundhed. Destilleret vand er også lav i salt, som har en desiccating effekt på planteceller.

Renset vand

Renset postevand har ikke haft en varme proces anvendes til det, men det har kørt gennem et komplekst system af filtre. Mængden af kemikalier tilbage i vandet er stærkt reduceret, og der er stadig nogle næringsstoffer i vandet. Disse næringsstoffer er nødvendige for planternes vækst og udvikling og vil tillade dig at mindre afhængige af supplerende fodring.

Plante behov med destilleret vand

Destilleret vand vil hydrat planter celler, men det giver ikke de næringsstoffer, som de behøver for at overleve. Hvis du bruger destilleret vand som den vigtigste kilde til hydrering, skal du supplere det med gødning, medmindre planterne vokser i en særlig næringsrig jord. Men gødning skal anvendes forsigtigt og overensstemmelse med produktanvisningerne, ellers kan det forårsage en farlig ophobning af salte i jorden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com