Hvinende knald fra en vaskemaskine

December 10

Hvinende knald fra en vaskemaskine

Mens en vis mængde af støj fra en vaskemaskine er normale, angiver høje skrigende lyde mens vaskemaskinen kører normalt, at der er et problem. Da der er en række grunde til en vaskemaskine til at skrige eller producere en lignende klingende støj, skal du undersøge problemet for at se, hvis du er i stand til at indsnævre listen over muligheder for at fastslå den nøjagtige årsag. Mens en hvinende støj generelt ikke begrænse en spændeskive funktion, er det bedst, at du ikke bruger vaskemaskinen, indtil du kan løse problemet og reducere risikoen for at beskadige skive yderligere.

Skive fødder ikke fast på gulvet

En skive har nivellering fødder på hver af sine fire hjørner, som du kan justere for at stabilisere maskinen. En skive vil vibrere under spin cyklus, som kan skabe et hvinende eller dundrende støj, og undertiden begge, især hvis en eller flere af de nivellering fødder rører ikke gulvet. Du kan fjerne vibration og stille vaskemaskinen ved at justere hver fod, så maskinen er fast forankret på hver side. Anmeld Installationsvejledning inkluderet i Skives manual for hjælp til at justere din skive nivellering fødder, hvis nødvendigt.

Vand pres problemer

Hvis din skive skrigende, mens det er fyldt med vand, kan problemet være forårsaget af for meget vandtryk. Ændre indstillingerne for varmt og koldt vand levering ventiler for at justere vandtrykket. Kontakt en blikkenslager, hvis regulerer vandforsyningen ventiler løse ikke problemet; der kan være et problem med dit hjem VVS.

Tilstoppet Filter skærme

Hver af de skive to vand ventiler har en filter-skærm, der fælder sediment og snavs i vandforsyning til at undgå urenheder fra at komme ind i din vaskemaskine. Hvis skærmene bliver blokeret, de plejer være stand til helt at fjerne alle forurenende stoffer i vand, og ventilen kan producere en højfrekvent hvinende lyd mens fylde vaskemaskinen. Gennemse vejledningen i din skive manual til rengøring af skærme. Hvis du frigør vandforsyning slanger og finde at en eller begge af skærmene har fået skader fra overbelastning, erstatte dem. Du kan normalt hente nye skærme fra et hjem forbedring butik eller forhandler, der sælger VVS.

Obstruktion i afløbet linje eller pumpe

Hvis en lille artikel i tøj ind i vaskemaskinen afløb linje og gør sin vej til pumpen, kan tilstoppe forårsage vaskemaskinen til at skrige eller sladre som den forsøger at pumpe vand på trods af blokeringen. Slukke skive straks efter at have hørt støjen. Se i brugervejledningen til din vaskemaskine for instruktioner om at fjerne en forhindring. Du vil sandsynligvis nødt til at manuelt tømme skive af vand og tøjvask for at lindre tilstoppe.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com