Hvis en lys stativ Burns op vil det forårsage resten af lysene på at kredsløb til ikke arbejde?

April 20

Elektriske kredsløb er konfigureret i en af to måder: i serie eller parallel. Hver konfiguration er værdsat for sin unikke charistics når de anvendes i forskellige og specifikke programmer. Med kendskab til grundlæggende elektriske kredsløb er det let at forstå, hvorfor en brændt op lampen i en serie kredsløb vil forårsage andre lys i kredsløb til at mislykkes. Omvendt, den samme viden vil hjælpe dig med at forstå, hvorfor et mislykket lampen, der er forbundet i et parallelt kredsløb vil tillade andre lysene på kredsløb til at fortsætte med at fungere.

Elektriske kredsløb

Et elektrisk kredsløb har tre grundlæggende bestanddele: strømkilden, dirigent og en switch. I de fleste hjem er strømkilden et batteri eller afsætningsmulighed vekselstrøm (AC). Dirigenten er typisk isoleret kobbertråd. Parameteren åbner eller lukker kredsløb for at tillade eller forhindre El strømmer gennem dirigenten.

Apparater eller modstande

Et apparat, undertiden omtales som en modstand, er ethvert objekt, der er designet til at tegne og bruge elektrisk strøm. Apparater er direkte forbundet til dirigenten eller indirekte tilsluttet en stikkontakt og plug. Almindelige eksempler på husholdningsapparater er elektrisk lys, brødristere, vaskemaskiner, lommelygter, hårtørrere og computere.

Serien kredsløb

Serien kredsløb er oftest bruges i hjemmet til at forbinde batterier til bærbare apparater. Når den er tilsluttet i serie, er spænding af kredsløbet lig med summen af spændinger i de tilsluttede batterier. For at holde kredsløbet lukket så elektrisk strøm fortsætter med at strømme, skal nuværende flow gennem alle modstande eller apparater i kredsløbet. Hvis et apparat mislykkes, afbrydes strømmen til hele kredsløbet.

Parallelt kredsløb

Hjem er koblet i parallel to hovedårsager. Først, kan du slå et apparat og strøm vil fortsætte med at flyde gennem de resterende apparater på kredsløbet. Dette er fordi sikkerhedsstillelse eller parallel ledninger ruter nuværende omkring apparatet, der er blevet slukket eller mislykkes. Parallelt kredsløb også begrænse antallet af elektrisk strøm (strømstyrke) gennem kredsløbet. Sikringer eller breakers, installeret i kredsløbet, åbne kredsløb at slukke elektriciteten før strømstyrken er høj nok til at opvarme dirigent, forårsager et hus brand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com