Hvis mit hus har de gamle fladt loft med firkantet design i det, hvad kan jeg gøre for at Give det en ansigtsløftning?

October 29

Hvis mit hus har de gamle fladt loft med firkantet design i det, hvad kan jeg gøre for at Give det en ansigtsløftning?

At give dit loft en ansigtsløftning vil give hele dit værelse en ny følelse og udseende, især hvis du opdaterer gamle flade lofter med firkantet design. Mens dette design har længe været af mode, er der et utal af muligheder for at give din loft et look, der er mere i overensstemmelse med din indretning og sans for stil. Også kaldet den femte væg af indretningsarkitekter, fortjener loftet mere end en flad og uinteressant overflade. Omdanne det med en indstilling, der er billig, men gør det centrale punkt kan det være.

Trykket Tin paneler

Opdatere udseendet af dit loft med pressede tin paneler. Disse metalplader er ideel for ældre huse eller loft apartments på grund af deres design. Men hvis støj er et problem i rummet, så pressede tin muligvis ikke det bedste valg på grund af dette materiale akustiske egenskaber. Hvis du beslutter dig for at presset tin paneler er vejen at gå, Sørg for at trække på hjælp fra en assistent til at installere de ark, der kan veje op til 4 pounds hver.

Paneled loft

Oprette en rustik look med en paneled loft. At holde omkostningerne nede og efterligne udseendet af træ, bruge krydsfiner paneler eller tunge og groove bestyrelser. Disse produkter bærer en slående lighed med gammeldags perle board. Hvis rummet er lille, vælge smalle brædder, der måler ca 1,6 inches for at gøre rummet ser større. Bredere boards, måle op til 3,5 inches, er ideel til større værelser. Pletten eller prime kanter og flader af brædder, før du installerer dem, for at forhindre fugt i at passere gennem den forreste ansigt når brædderne er på plads.

Maling

Hvis udgift og tid er et problem, er den nemmeste måde at omdanne et loft og dens firkantede design til at male over dem. Det er en stor mulighed for at indgyde en smule farve til et område, der typisk, som standard, venstre hvid. Kig på en farvehjulet og vælge en farve, der komplementerer dine vægge for at gøre dit loft stjernen i rummet, snarere end en dud.

Stof

Ved siden af maling er stoffet en af de mindst dyre og tidskrævende måder at omdanne et loft. Bortset fra at få materialet skæres til, kræver stof ingen prep arbejde til loftet med hensyn til lappe huller eller priming for maling. Selv om der er utallige klæde valgmuligheder, Husk den overordnede indretning af værelset på, når du foretager et valg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com