Hvor dybt at grave ud til at lægge asfaltudlæggere?

February 15

Hvor dybt at grave ud til at lægge asfaltudlæggere?

Du har valgt et websted, et design og form og farve af gårdhave udlægningsmaskiner du ønsker at sætte i din værftet. Nu begynder anlægsfasen. Hver beslutning om din nye terrasse eller gangbro er vigtig, men fundamentet du begynder med vil afgøre hvor længe din nye konstruktion vil sidst og den samlede succes for projektet. Bunden af din terrasse eller gangbro kræver nogle forskning, før du afhenter en skovl. Du skal vælge typen af sand og grus til at lægge under din brolægger, før du begynder at grave. Du bør også have typen af udlægningsmaskiner plukket ud, så dybde kan bestemmes.

Forberedelse

Forberedelse af undergrunden og brolægger sengen er meget vigtigt for projektet. Den samlede styrke af gårdhave eller gangbro er afhængig af den korrekte forberedelse og placering af undergrunden og basismaterialer. Vil du begynde ved at markere området at være brolagt og placere træ stakes rundt i området. Sprøjtemaling område at blive gravet ud er en nem måde at se grænserne for grave. Før din grave, Sørg for dit websted vil have ordentlig dræning og ikke holder vand når pavers er indstillet. Du vil også nødt til at bestemme den mulige placering af underjordisk ledninger eller VVS, så disse kan undgås.

Dybde

Stavsledere hjørner af dit websted, og udgrave de øverste jord og undergrund inden for området satset med en skovl til en dybde på omkring 9 inches, afhængigt af dybden af din valgte brolægger. De fleste fliser er 3 til 3 1/2 inches tyk. Denne udgravning vil give mulighed for en base materiale af omkring 5 inches skal placeres i bunden af den udgravede rende. Når du har fuldført din grave, kompakt jord og begynde at lægge grus. Befugtning grus let med vand vil hjælpe kompakt det som du sætter det ind på webstedet. Gå på tværs af grus vil også bidrage til at kompakt det. Fortsætte med at tilføje grus i lag, indtil bunden er ca 3 til 3 1/2 inches fra det ønskede niveau for den færdige lønklasse.

Kompakt

Du bliver nødt til at sætte 1-2 inches af indstilling sand på toppen af din grus til at komprimere det yderligere og fastgøre den til jorden. Udfyld nogen lave steder i din grus med yderligere sand og Gentag, indtil dit websted er plan med en lille dråbe for dræning. Ikke træde på, kompakt eller våde sand, efter du har afsluttet "screeding"---betegnelsen for komprimering og nivellering din jord. Dit websted er nu villig og klar til din asfaltudlæggere.

Begrænsninger

Når du har foretaget din vellykket grave og forberedt dit websted til din brolæggere, ikke forsømme at planlægge for edge begrænsninger, der vil holde din base og brolæggere fra flytte fra alder og vejr. Du kan købe dine begrænsninger fra de fleste havearbejde Centre. De er normalt sort polymer eller plast. Du vil ønsker at sikre begrænsninger langs kanten af din asfaltudlæggere og spil dem om hver 16 inches. Køre pigge ind i din rede base under din brolæggere på forskellige vinkler vil forbedre bedrift magt tilbageholdenhed til jorden. At have en ordentlig dybde til din base vil holde dine begrænsninger og stave sikkert mod din asfaltudlæggere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com