Hvor dybt skal jeg sætte beton piller i jorden?

October 11

Hvor dybt skal jeg sætte beton piller i jorden?

Du kan finde konkrete molerne på en række bygninger, fra havnen til kommercielle og private bygninger. De bruges også til at støtte eller reparere fundamentet allerede er på plads. Bortset fra mængden af molerne bruges og bredden på hver, er det også vigtigt at overveje dybden af molerne.

Jorden rapport

Dybden, piers skal være installeret på afhænger af jordtype. De grundlæggende jordtyper omfatter grundfjeld, (som er stærk og robust), grus, grove og fine sand, silt og økologisk jord. Økologisk jord kan ikke påberåbes til støtte konkrete molerne eller bygning strukturer. Derfor er det klogt at hyre en ingeniør til at analysere din jord før påbegyndelse byggeri.

Frostline

I koldere områder af landet, kan vandet fryse i jorden på et bestemt niveau og destabilisere konkrete molerne, hvis de ikke er henført under dette niveau. Denne frost bestemmes normalt af historisk vejr poster og sæsonbestemte mønstre og er stedspecifikke. Statslige kontrolorganer vil have specifikke oplysninger om hver by.

Bygning

Den anbefalede dybde af konkrete molerne påvirkes af højde og vægt af bygningen. En mindre bygning vil kræve en mindre dybde for dens konkrete molerne, mens en struktur med flere højde vil har brug for mere stabilitet og dermed mere dybde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com