Hvor en afløb flise anlæg

April 4

Drain fliser bruges til underground, eller undergrunden, afløbssystemer hvor det er ønskeligt at opfange og forsinke afstrømning snarere end blot viderebringe det andre steder. Drain fliser er tilgængelige i ler og plastmaterialer; plastrør har domineret markedet, da de blev indført, men ler stadig har fordele. Begge former er anvendt som infiltration udstyr for flere programmer rundt på bolig site.

Undergrunden afløbssystemer

Våde steder beskadige strukturer og reducere produktiviteten i landbrugsjord. Når overfladen dræning vanskeliggøres af flade jord eller en høj vandspejlet, installeret en undergrunden afløbssystemet. Undergrunden dræning består af rør begravet under jorden, normalt i en grus kanal. Solid rør formidle vand til en sikker udledning punkt. Drain fliser fange vand og frigiver det langsomt tilbage i jorden gennem infiltration. En række rør er til rådighed for de forskellige situationer, der kræver underground dræning.

Ler flise afløb

Ler rør var den standard rør til undergrunden dræning, indtil de blev erstattet af perforerede plastrør i 1970. Indvendigt diameter af ler rør er 3 til 3 1/2 inches; 2-fods sektioner er lagt i en underjordisk rende fordelt en fjerdedel til en halv tomme fra hinanden. Åbningerne tillade vand at undslippe røret og infiltrere jorden. Filtrerpapir er placeret over åbninger til at holde sediment fra ind i røret og blokerer det, som er en af hovedårsagerne til rør fiasko.

Perforeret rør

Plastrør er fleksible, stand til at overholde ujævn jord og mulighed for at slappe af under stress af en belastning, at reducere slid. Perforeret rør er tilgængelige i bølgepap og stiv form. Bølgepap rør er specielt fleksible men lettere beskadigede; de kan blive knust af udstyr eller opfyldning. Stive rør er mere holdbare samtidig bevare nogle fleksibilitet. Rørene er punkteret med huller for halve eller hele omkredsen; perforeringer tillade vand at komme ind og afslutte røret.

Applikationer

Drain fliser er uundværlig for dræning omkring residential udvikling at beskytte fundamentet fra fugt, aflede tag afstrømning fra nedløbsrør og opfange storm vandafstrømning, gør det muligt at genoplade grundvandet i stedet for at indtaste kommunale systemer. Fleksibel plastrør er den billigste, men de bør ikke blive begravet på dybder større end fire fødder. Stive rør og clayware kan blive begravet dybere. Ler rør kan modstå spray af højtryks jets anvendes til rengøring af rør, og de er mindre sårbar over for gnavere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com