Hvor er luftfilteret på en Troy Bilt plæneklipper?

September 1

Enhver motor på en Troy Bilt plæneklipper opererer med et luftfilter. Lavet af en speciel type af en svamp-lignende skum, er luftfilter afgørende for at holde din Troy Bilt motoren kører korrekt. Problemer med luftfilter vil manifestere sig som fattige acceleration og hårde starter, og de kan bevirke, at motoren til at dø.

Formål

Plæneklippere operere i varmt, beskidte betingelser, mens vingerne spin, de også sparke støv og andre spørgsmål, hvilket gør luften endnu mere beskidt. For plæneklipper motoren til at holde kørende ordentligt, forbrænding skal fortsætte i motoren, så en konstant forsyning af ren luft er dog nødvendigt at blande med brændstoffet. Dette udvander koncentrationen af brændstof og gør det muligt at brænde varmere og mere effektivt i cylinderen. Luftfilter, tager således alle partikler svævende i luften omkring den plæneklipperen operationelle område, leverer ren luft til brændstofblanding.

Beliggenhed

Luftfilter er et afgørende element i brændstofsystemet, så alle Troy Bilt plæneklipperen luftfiltre vil være placeret lige over karburatoren. Karburatoren bliver altid tæt på brændstoftanken, og på de fleste, om ikke alle, Troy Bilt slåmaskiner, brændstofbeholderen vil sidde i nærheden af en af de eksterne sider af motoren. Find brændstoftanken og se nøje omkring dette område for en lille boks. Inde i denne boks er luftfilter, som også vil være lige over karburatoren.

Fjernelse

De fleste Troy Bilt slåmaskiner sætte luftfilter i en boks i nærheden af brændstoftanken. Oven på denne boks sidder en dækning, som du kan normalt tage ud uden brug af værktøj, selv om en skruetrækker kan være nødvendige. Løsne eller skrue topdækslet på boksen air filter. Inside, vil du se en skum element: det er luftfiltret. Løft luftfilter fra air filterboksen til at udføre enhver rengøring. Underneath, vil du bemærke en plade, der fører direkte til karburatoren.

Rengøring

Luftfiltre blive snavset hurtigt, og da de giver et afgørende element at brændstofsystemet, de har brug for regelmæssig rengøring, normalt efter hver 10 timers drift. Men hvis Troy Bilt plæneklipperen opererer i især støvede og beskidte betingelser kan det skal rengøring efter hver brug. Efter fjernelse af luftfilteret, vaske det i varmt, sæbevand vand med et mildt rengøringsmiddel som opvaskemiddel. Skyl filteret under koldt vand og sæt den til tørre natten over før at sætte den tilbage inde i maskinen. Erstatte eventuelle filtre, du ikke kan rense grundigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com