Hvor hen til adgang den pumpe Motor på Kenmore Calypso skiver

May 24

Adgang til Kenmore Calypso pumpe motor for servicering er en smule anderledes end de fleste skiver. Selv om pumpen er under vaskebalje, er det ikke let tilgængelige gennem frontpanelet, som er motoren. Dette er fordi ledninger seletøj og pumpen slangerne forbinde bag pumpen og er uden for rækkevidde gennem forreste. Adgang til pumpe motor på en Kenmore Calypso skive kræver fastsættelse af enhed, således at bunden af enheden er tilgængelig.

Instruktioner

•Fjern den skive magt ledningen fra stikkontakt på væggen og slukke for vandforsyningen til vaskemaskinen. Skub skive frem, så der er nok plads bag skive at lægge det på ryggen.

•Åbn skive låget, og fjern eventuelle tøj hvis pumpe motor afslutter arbejdet mens vaskemaskinen var i brug. Redde de resterende vand i karret med en beholder og spand. Karret skal være tom for vand.

•Sæt en spand bag vaskemaskinen og afbryde to vandforsyning slanger fra vaskemaskinen. Det kan være nødvendigt at bruge en tang til at rotere slange-forbindelser i første omgang, indtil du kan slå dem i hånden. Placer enderne af supply slanger ned i spanden, og skub spand mod bagvæg.

•Lay et ark eller håndklæder på gulvet bag vaskemaskinen. Ark eller håndklæder hjælpe med at beskytte gulvet og bagsiden af skive fra skader.

•Ansigt bag vaskemaskinen og VIP det bagover. Omhyggeligt lå Calypso skive på ryggen med bunden af vaskemaskinen vender fremad. Pumpe motor er fuldt tilgængelig for test, fjernelse og udskiftning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com