Hvor hen til adgang paneler i gipsplader loftet

November 4

Hvor hen til adgang paneler i gipsplader loftet

Når du har brug for adgang til elektrisk, VVS eller loftsrum rum, adgangsluge skal være installeret. Der er mange typer af præfabrikerede gipsplader adgang paneler. Panelet dør kan drop-in eller har hængsler med en lås, og formes som en cirkel, kvadrat eller rektangel. Adgang paneler kan anvendes i nybyggeri eller for at tilføje en kvist adgang i et eksisterende loft. Adgang paneler er designet til at blande problemfrit i loftet. Adgang paneler kommer med en energibesparende pakning seal omkring panelet for at hindre varmeoverføring mellem loftet og levende rum, så du sparer penge.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem loft spær at vælge bredden på adgangspanelet nødvendig. Skær 2 x 4 studs for at blokere for at ramme en boks mellem spær ved hjælp af den anbefalede størrelse for uslebne åbning for panelet. Eksempel: Hvis måling mellem spær er 24 inches, bredden på panelet skal være 22 inches; Hvis det er 36 inches mellem spær, ville panelet være 30 inches lang. Hvis adgangspanelet anvendes i nybyggeri, vælge ønskede adgang panel størrelse og ramme åbningen passer til adgangspanelet.

•Skru adgang panel ramme til loft spær med drywall skruer. Gipsplader resten af loftet, butting drywall op mod rammen af adgangspanelet. Hvis loftet er færdig før adgangspanelet er installeret, skar gipsplader loftet med en gipsvæg så mellem spær for bredden af panelet og langs spær for længden af adgangspanelet. Eksempel: Ru åbningen ville være 24 inches lang og 36 inches lang for en 22 x 30 tommer adgangspanel.

•Applicer et tyndt lag af drywall sammensatte rundt sømmen af adgangspanel hvor gipsplader mødes panelet med en 4-tommer spartel. Klip papir drywall tape for at passe sømmen og holde det til sammensat på sømmen. Skrab den overskydende sammensatte off sømmen, gulvafslibning tape fladt på sømmen. Påfør tre lag af drywall sammensatte på sømmen, lade det tørre mellem frakker.

•Sand den overskydende tørre stof med en afslibning blok til at blande adgangspanelet til loftet. Loft og adgangspanel er klar til maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com