Hvor hen til bagatellisere Erosion på skrånende haver

May 12

Hvor hen til bagatellisere Erosion på skrånende haver

Et årti siden, på en rundtur i de tre kløfter i Kina, kunne man se terrasser af ris paddies foring de stejle stigninger på begge sider af floden Yangtze. Som de traditionelle praksis af kinesiske landmænd, kan du omdanne skråningerne i din udendørs landskab til vellykket haver. For at forhindre dine planter og andre udendørs funktioner bukke under for den naturlige kraft af erosion, har du flere forebyggende foranstaltninger at vælge imellem. Hvis din baghave skråninger er meget stejl kan du har ingen anden mulighed end at installere en række flad trin eller rækkehuse haver.

Instruktioner

•Plant hårdføre jorden covers, der er effektive på erosion control på din skråning. Eksempler på ideelle jorden covers krybende enebær, Krybende floks, pachysandra, yucca, kinnikinnick, sedum og pyntegræsser, såsom blå Svingel og springvand græsser. Du kan også plante træer og buske, såsom røde elletræ, sitka willow, salmonberry, røde hyldebær, voks myrtle og indiske blomme. Ikke ikke-hjemmehørende eller invasive plantearter og foretage sikker anlæg valg afspejler din US Department of Agriculture hårdførhed zone.

•Applicer en barkflis omkring bunden af transplantationer eller oven på en nyligt seedede område af din skråning. Barkflis vil forhindre jorderosion og tab af fugt som nye planter forsøger at skabe sig selv. Undgå at overskride barkflis tykkelse på 4 inches. Muligt dækningsmateriale medtage tørven, fyrrenåle, græsplæne udklip, halm og plast landskab stof.

•Opret en rock haven for at forhindre erosion: placere større sten i bunden af bakken og de mindste sten på toppen, forlader rum for at plantearter, der er egnet til en rock haven. Begrave en tredjedel af bunden af hver sten eller sten under jorden. Eksempler på rock haveplanter Hostaer, Ærenpris, klippe roser, Dianthus arter og græsser, såsom Carex og Festuca arter.

•Opret en række rækkehuse blomsterbede på den mest stejleste pister. Indsæt stakes langs skråningen til at betegne, hvor du gerne vil installere terrasser; Du kan vælge at plads terrasser ud eller skaber et kontinuerlig flow. Grave omkring 1-foot grøft i bunden af bakken og så bredt som du forestiller dig den terrasse i haven for at blive. Niveau i bunden af renden med din skovl og 4 til 6 inches af sand og installere en kant af flade sten, behandlet tømmer, railroad bånd eller materiale, du gerne. Fortsætte med at gøre terrasser, arbejder fra bunden til toppen af bakken. Brug den jord, du har fjernet når grave renden, blandet med kompost, til dine blomsterbede.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com