Hvor hen til bagatellisere glans efter benytter en højglans pletten

May 8

Hvor hen til bagatellisere glans efter benytter en højglans pletten

Anvende en høj glans lak eller finish til dit håndværk eller træ projekt producerer en skinnende top coat. Men, den færdige sheen kan være blankere end forventet og en mattere look ønskes i stedet. Som de fleste lak og pletter er permanent, er der ingen quick fix til at reducere glans af din lak. Maleri en lav sheen finish over den højglans er en mulighed, kan men falme den endelige farve eller ændre resultatet. Den eneste sikre metode til at minimere glans er at fjerne de blank lak og genanvende en ny finish.

Instruktioner

•Forbered arbejdsområde, helst uden for eller i en garage, hvor du kan sand off den blank lak. Bære en støvmaske og har en støvsuger eller kost handy.

•Sæt den hårdeste sandpapir (normalt en 60 korn) ind på din slibning blokere og starte slibning med korn. Brug en ren klud til at aftørre støv efter slibningen.

•Tag uslebne papir fra sander og Gentag slibning med mellemstore korn sandpapir. Tør støvet ren igen, så gentag processen med fint sandpapir. (Du kan ønsker at bruge en elektrisk sander til store projekter).

•Aftør det sidste lag af støv fra projektet med en ren og fugtig klud. Hvis slibning er alt for besværlig og hurtigere resultater er ønskede, flydende er deglossers eller kemiske farvefjernerne tilgængelige til at fjerne lak. Bruge deglossers pr fabrikantens anvisninger, som de skal anvendes forsigtigt og produkter kan variere.

•Undersøg projekt for at sikre, at skinnende finish er fjernet. Anvende en ny frakke af lav højglans polyurethan eller andre sammenfiltret finish med en pensel. Lav højglans lak er også tilgængelige i spray kan formater, som kan reducere anvendelsen tid.

Tips & advarsler

  • Pimpsten er undertiden gnides på træ til at fjerne et fint øverste lag af rester eller lak.
  • Maling flyttefirma og de fleste lak indeholde giftige dampe. Brug udendørs eller i godt ventilerede rum pr fabrikantens anvisninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com