Hvor hen til bagatellisere konkrete Popouts

November 17

Hvor hen til bagatellisere konkrete Popouts

Beton er, hvad der sker når du blander cement pulver, sand, sten og vand. Sand og sten støtter de fleste af vægten i en betonkonstruktion og de er normalt kaldes "små og store aggregater." En "Bottle" er, hvad der sker når en sten, en stor samlet, nær overfladen af de konkrete popper ud og efterlader et konisk hul i overfladen af hærdet beton. Popouts svække ikke beton, men de er grimme. Popouts er både kan forebygges og fixable.

Instruktioner

•Brug "sukkerbetaling aggregater" i din konkrete mix. Disse er aggregeringer, der er blevet behandlet for at fjerne lysere sten. Disse aggregater koster mere, men vil forhindre popouts.

•Pillerisikret Beton overflader før screeding med en "jitterbug." "Screeding" trækker en bestyrelse eller andre lige kant over Beton overflader, glat og kompakt overfladen. En jitterbug bruges til bogstaveligt talt pund en beton overfladen med et stykke metal formet som et bord. Dunkende eller stampning vil skubbe sten i betonen.

•Våd beton ved hærdning med en tåge dyse og en slange til at afskrække popouts.

•Fix popouts af skår enhver resterende samlede fra hullet med en hammer og mejsel, rydde op i hullet med vand og derefter fylde hullet med mørtel. Bemærk, at det vil være vanskeligt at matche farven på den nye mørtel og hærdet beton.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com