Hvor hen til bagatellisere Latex madras lugt

October 20

Latex madrasser er lavet af både naturlige og syntetiske materialer og modstandsdygtig over for støv mider, skimmel og bakteriel vækst. Fordelene ved latex mattresmedes er uendelige, men der er en ulempe. Når din nye latex madras ankommer du måske bemærke en "ny madras" lugt. Lugten er findes udelukkende i naturlig latex madrasser, som er fremstillet af gummi, og opstår, når madrassen er hærdet under fremstillingen. Det er muligt at sprede den nye madras lugt fra latex hurtigt uden at beskadige produktet.

Instruktioner

•Fjern den latex madras fra sin plastemballage og lad det luft ud i et godt ventileret område i mindst 24 til 48 timer. Holde madras udendørs, hvis det er muligt, for at tillade sollys at falme lugt.

•Sprinkle et tyndt lag af bagepulver eller majsstivelse over madrassen. Tillad produktet til at forblive i mindst 8 timer før du fjerner det med en hånd støvsuger eller en stående vakuum slange vedhæftet fil.

•Klik latex madrassen og dække det med en yderligere lys belægning i bagepulver og majsstivelse. Tillad madras til at forblive i 8 timer før støvsugning det væk.

Tips & advarsler

  • Tale til møbelforretningen hvor madrassen var købt eller producenten hvis latex lugten ikke sprede over tid. Lugten kan være resultatet af en defekt batch af gummi, der anvendes til at skabe madrassen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com