Hvor hen til fordele og ulemper ved granitbordplader

September 28

Hvor hen til fordele og ulemper ved granitbordplader

Du vil lære positiver og negativer af granitbordplader. Dette vil hjælpe med at vælge mellem forskellige typer af bordplader

Instruktioner

•Granite er en af de smukkeste produkter at have som en bordplade. Ligesom hvert produkt har granit sine fordele og ulemper. Her er de følgende fordele:

Enestående da granit er naturlige, hver plade vil være lidt anderledes. Dette gør dit køkken unik. 2. scratch Resistant - granitbordplader er ridsefast. Andre tællere som laminat og corian, bunden let.

Varme Resistant-du kan sætte varme gryder på din granit og gryder vil ikke brænde din bordplade.

Æstetisk er behagelig - granit en af de smukkeste produkter at have.

Videresalg værdi-granit vil tilføje mere værdi til din ejendom end nogen andre køkkenbordet kan. Hvis man ser på de fleste annoncer af ejendomme til salg, vil du se granit som en positiv. Sjældent vil du se konkrete tællere eller sile sten som et salgsargument.

Pris - granit faldet kraftigt i pris. Det er meget sammenlignelig med corian og beton bordplader. Det er oftest billigere end sile sten også.

Shine-dette er i forhold til din smag, men granit ikke kan matches baseret på glans/glans. •Den negativer af granit er følgende:

STAINING-i modsætning til silestone, granit kan plette. Afhængigt af dine sten er farvning dog et lille problem.

Pris - selv om priserne er faldet betydeligt, granit er stadig dyrere end laminat. •Of ulemper, farvning er den stor fejl af granit. Det kan overvindes ved at købe opgraderede fangere. Der er nu fangere, der tilbyder 10-20 års garanti på farvning. Med nye teknologier, kan denne negative overvindes.

Kendskab til fordele og ulemper ved granit er stor. Venligst måle hvad du værdsætter mest og gå videre med at træffe en beslutning. Denne artikel vil give dig et lille indblik på hvilke faktorer du skal måle din værdi.

Som jeg sælge de fleste bordplader på min shop i Orlando, FL. Ameritiles.com, ser jeg mange installationer. Af alle toppe granit har mest at byde på.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com