Hvor hen til forhindre laminerede møbler

June 13

Hvor hen til forhindre laminerede møbler

Laminat, en fælles finish anvendes på møbler, er notorisk glatte, som kan være både generende og bringer sikkerheden i fare. En lamineret reol, sofabord eller andre stykke møbel, der glider og glider hen over gulvet kan øge chancerne for at det falder over, eller varerne på møbler vælte og bryde. Flere produkter og nem DIY teknikker kan forhindre din laminat møbler fra at glide.

Instruktioner

•Fjern alle elementer, herunder bøger, knicknacks og fotos, fra møbler og placere dem på et sikkert sted. Flytte møbler lamineret stykke af vejen. Afhængigt af størrelsen af stykket, skal du muligvis to personer.

•Sæt møbler greb, findes på en række forhandlere, på gulvet, cirka hvor hjørner eller ben af møblerne vil hvile. Firbenede møbler, bruge greb, der er en smule hævet omkring kanterne, som dette vil forhindre møbler fra at glide ned. Stykker, som hviler direkte på gulvet har tendens til at arbejde bedst med flad top greb. I dette tilfælde, bør nogle af grebet holde sig fra kanten af møblerne. For at minimere synligheden af greb, prøv at vælge et produkt i en farve der matcher dit gulv eller møbler så det blander.

•Lay et område tæppe eller mat på den placering, du planlægger at placere møblerne, hvis du ikke vil bruge møbler greb. Sørg for, at tæppet eller mat har no-slip underlag. Hvis det ikke sker, kan du købe en til at placere nedenunder tæppe til at forhindre, at både det og den laminat møbler glider. Typisk virker denne indstilling bedst i værelser køkken, vaskerum eller badeværelse. Hvis ved hjælp af et tæppe eller mat i disse områder, Sørg for at kan det maskinvaskes; tæpper eller måtter, der ikke kan blive våd bør ikke anvendes i disse områder i hjemmet.

•Sæt den laminerede møbler på sin side og bruge super lim til at placere gummi skuffe liners til bunden. Lad limen tørre og trim off enhver overskydende liner fra omkring kanterne af stykket eller benene, så det ikke vil vise, når møblerne er oprejst. Dette er typisk den billigste løsning, og kan permanent løse problemet.

•Bevæg brik tilbage på plads når du har implementeret den bedste løsning for din laminerede møbler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com