Hvor hen til forhindre regnorme i at komme på et fortov, når det regner

January 31

Hvor hen til forhindre regnorme i at komme på et fortov, når det regner

Regnorme kan være et tegn på rig, sund jord, men sværme af dem på dit fortov efter en rainstorm er ikke så behageligt. Regnorme ånde gennem minut porer i huden, og når det regner de flygte til pøl-fri fortove og terrasser til at overleve. Regnorme på dit fortov er uinteressante og farligt, som at træde på en orm kan resultere i et alvorligt fald. Mens du ikke kan være i stand til helt at forhindre regnorme på dit fortov, kan du tage skridt til at minimere deres tilstedeværelse.

Instruktioner

•Dæk eksponeret jord med haven stof. Grave 4 inches af jord med en skovl og rul stoffet over jorden. Dække stof med jorden du gravet ud, trykker ned forsigtigt til kompakt jord og holder stoffet på plads. Haven stof er tæt vævet og de fleste regnorme er for store til at kravle gennem stof til at nå dit fortov.

•Rake op løse blade og græsplæne udklip, og smide dem i en affaldssæk eller kompost bunke. Regnorme som at fodre og skjule i græsplæne affald, så færre bunker af rådnende vegetation du har på din græsplæne, de færre regnorme kan invadere dit fortov.

•Sweep din græsplæne med en græsplæne fejemaskine. Køre fejemaskinen frem og tilbage over din hele græsplænen, passerer at gøre så mange som nødvendigt for at afhente omstrejfende orme. Regnorme kommer til overfladen, når jorden er for vådt, og fejemaskinen vil samle dem op og smide dem.

•Edge deres fortove med landskabspleje mursten. Stable klodser mindst to high langs hele kanten af din fortove og omkring andre områder frekventeres af regnorme. Ormene har svært ved at klatre over mursten og vil undgå din fortovet til fordel for et mere tilgængeligt område.

Tips & advarsler

  • Jo oftere fejer du din græsplæne, færre orme du nødt til at kæmpe med efter en storm.
  • Vær forsigtig, når du kører fejemaskinen. Børsterne Drej ved høj hastighed og kan skade en person, hvis du kører over sticks eller klipper.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com