Hvor hen til forhindre revner, når du foretager Stepping Stones

January 23

Hvor hen til forhindre revner, når du foretager Stepping Stones

Spar penge ved at gøre din egen trædesten for en gården eller haven gangbro. Men hvis din skræddersyede trædesten knæk let efter et par anvendelser, eller før de er færdige tørring, så du ikke lykkedes spare nogen penge, fordi du bliver nødt til at omforme de halvtosset sten. Når du begynde at gøre din trædesten, anvende særlige teknikker til at forhindre revner opstår.

Instruktioner

•Mix op en batch af beton ved at blande vand og tør konkrete mix. Hæld de tørre konkrete mix i en trillebør og tilsæt vand, mens du rør med en haven spade til at producere en blanding med den samme konsistens som brownie dej.

•Forbered dit springbræt forme ved at anvende vegetabilsk olie på indersiden af formen. Formene skal oprette sten, der er mindst 2 inches tyk at forhindre revner under vægten af normal omvandrende trafik. Vegetabilsk olie vil forhindre konkrete klistrer til formen og vil lette processen med at fjerne de færdige sten fra formene.

•SCOOP blandet beton ud af trillebør med din murske og dumpe det i stepping sten formene. Fortsætte med at øse beton ud og fyld formene indtil du helt har udfyldt formen.

•Hold sider af det springbræt forme og løfte skimmel 1 tommer op fra den flade del du har skimmelsvamp sidder på. Drop de fuld skimmelsvampe fra denne 1-tommer højde igen og igen flere gange i ca et minut til at tilskynde luftboblerne i formen til at stige til toppen; Dette vil bidrage til at forhindre revner forårsaget af bobler, der forbliver i sten, når betonen er hærdet.

•Applicer ekstra beton på toppen af mold eventuelt at genopfylde formen, efter du har aflyttet luften ud af betonen. Gentag aflytning oparbejde i et par sekunder før du kan oprette de fyldte forme på en flad, plan overflade til tørre.

Tips & advarsler

  • Hvis forme er ikke tilgængelig, bruge gamle, aluminium kage pander i kvadrat, cirkel eller rektangel figurer til at oprette de stepping sten forme.
  • Tegne eller tryk på objekter ind i toppen af stenene til dekorationer mens betonen er stadig våd og bøjelig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com