Hvor hen til forhindre termitter fra nye træ

November 2

Hvor hen til forhindre termitter fra nye træ

Termitter er destruktive insekter, der gør deres hjem i områder, hvor træ er tilgængelige. Som termitter lever af træ, forårsaget omfattende skader. Det kan være dyrt, hvis de påvirker trækonstruktioner huse eller andre bygninger eller hvis de angribe tømmer produkter. Hvis du har nye træ i eller på din ejendom, som du ønsker beskyttet fra termitter, er det vigtigt, at de rigtige skridt til at forhindre deres angreb.

Instruktioner

•Hold tømmeret og omegn tørre. Termitter er tiltrukket af fugt, så jo færre fugtige områder, jo bedre. Hvis beskyttelse af træ i dit hus, holde tagrender og nedløbsrør unblocked således at vandet løber frit væk fra bygningen. Ventilere attic og kælder godt til at holde det tørt.

•Beskyt nogen nye træ i dit hus af nedslående termitter fra at komme ind din ejendom i første omgang. Tillad ikke vegetation til at være i kontakt med dit hus. Holde tømmer stakke og logge bunker langt væk fra bygningen. Jord og muld bør være på mindst 6 inches lavere end stuk eller udformningen af huset. Reparation og fylde alle revner i fundamentet, som disse kan potentielt bruges som adgangspunktet for et angreb.

•Øge træ fra jorden for at afskrække skadedyr og gøre adgang sværere. Log bunker og tømmer stakke er en favorit sted for termitter, så vær sikker på at gøre alt, hvad du kan for at holde din nye træ sikkert.

•Soak dit træ med sikker borater. Kemikalier indeholdende borater er yderst giftige for insekter, men sikkert for mennesker og dyr. Kun bruge borater, der kommer i en træ preserver for det træ, du ønsker at beskytte. Alternativt, en frakke af maling er en god barriere mod drywood termitter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com