Hvor hen til forlænge en døråbning

April 28

Hvor hen til forlænge en døråbning

Døråbninger varierer i størrelse alt efter forgodtbefindende Builder dengang huset blev bygget. Når en ældre hjem opdateres, vælger mange boligejere at udvide eller forstørre døråbninger eller opdelinger mellem værelser at gøre huset føler mere åben. Udvidelse døren er et godt valg, når du ønsker at udvide synet linjer og stadig bevare individuelle værelse identiteter.

Instruktioner

•Brug et målebånd, stud finder og maler tape til at udvide døren visuelt. Flytte stud finder til at finde de nærmeste studs i hver væg på begge sider af den eksisterende døråbning. Markere stud steder med et X. mål højden af den nuværende døråbning og tegne en vandret linje i samme højde på begge sider af døren. Placere båndet langs omridset af den nye døråbning. Når det er muligt skal din nye døråbning ende på et sted, stud.

•Fjern alle eksisterende lister omkring den nuværende døråbning. Brug en nailset til at drive finish negle dybere ind i væggen, så du kan gemme trim, hvis du vil genbruge den. Skær langs enhver caulk sømme med en hobbykniv og lirke ud trim forsigtigt.

•Draw en linje ned den eksisterende baseboard på den nye åbning placering ved hjælp af en tømrer square. Skære baseboard på plads ved hjælp af en roterende værktøj med en saw blade vedhæftet fil. Fjern de ekstra baseboard. Foranstaltning fra gulvet opadgående 8 fod og mark. Tegne en vandret linje på tværs af den nye åbning område på denne mark. Dette vil tillade dig at se din header situation på den ene side af væggen.

•Drej off alle elektricitet til området. Skær gips langs indersiden eller døren side af knopperne hvor din maler tape er placeret og på tværs af din 8 fod høj vandret streg. Brug et lavvandet snit, så du kun klippe drywall og ikke nogen ledninger i væggen. Fjern den overskydende drywall for at udsætte studs.

•Look på bestyrelsens umiddelbart over den nuværende døråbning. Hvis dette bord er en stor stråle, din væg er bærende og du bliver nødt til at erstatte header stråle under din renovering. For at støtte muren ved fjernelse og udskiftning af strålen, skal du bygge en sekundær støtte mur et par inches fra den aktuelle væg. Dette er et alvorligt problem. Ring i en ingeniør til at identificere hvor hen til opbygge den midlertidige væg og hvilken størrelse at gøre din færdige header. Hvis du kun se en eller to 2 x 4 tommer bestyrelser over åbningen, kan du fortsætte.

•Mark kongen stud på begge sider af den eksisterende døråbning med en cut mark selv med toppen af den eksisterende 2 x 4 tommer bestyrelsen header. Kongen stud er den første sal til loft stud nær døren. Normalt en kortere stud er sistered til kongen stud, der holder i hovedet. Mark eventuelle andre stud i din nye døråbning åbne område med de samme måling varemærker. Gentag for anden siden af døren. Skære kongen studs og hver yderligere stud til højde med en sawzall. Skær mellem eksisterende 2 x 4 tommer bestyrelsen og krøbling studs over døren med sawzall og fjern den eksisterende døråbning indramning.

•Brug den eksisterende studs, hvor du skærer dine drywall som den nye konge studs på hver side. Foranstaltning den gamle søster boards og skære to studs til denne højde. Søm søster studs mod hver konge stud benytter en indramning søm pistol og to negle hver 12 inches. Skær 2 x 4 tommer boards at gentage tidligere hovedet bestyrelser. Måle fra indersiden af en ny konge stud til den anden.

•Anbring nye hovedet bestyrelser over toppen af den nye søster studs. Toenail header på plads med mindst to negle pr. bord i hver ende. Hvis du bruger mere end én 2 x 4 tommer board, søster brædderne sammen med negle hver 12 inches. Søm de dinglende krøbling studs til toppen af de nye hovedet bestyrelser med to søm i hver ende.

•Klippe bundpladen ved siden af den ny døråbning åbning ved hjælp af en roterende værktøj med en savklinge. Lirke op og bortskaffer resterne. Tæt på de udsatte studs over den nye åbning med gips. Skær gips med en hobbykniv og lige kant. Skrue gips til studs med drywall skruer. Dække sømmene med fleksible mesh tape og fælles stof. Spredt sammensat med en gipsvæg kniv. Dække hovederne af skruerne og glat væk eventuelle overskydende stof.

Tips & advarsler

  • Når du har installeret en ny bærende header, er resten af installationen det samme som ovenfor. Du vil sandsynligvis nødt til at udskifte gulve og trim til at matche dit eksisterende hjem finish.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com